• چهار شنبه 26 دی 1403
  • الأرْبِعَاء 15 رجب 1446
  • 2025 Jan 15
پنج شنبه 11 اردیبهشت 1399
کد مطلب : 99619
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/G6825
+
-

چند نکته مهم درباره رعایت مسائل بهداشتی در نانوایی‌ها برای پیشگیری از کرونا

چند نکته مهم درباره رعایت مسائل بهداشتی در نانوایی‌ها برای پیشگیری از کرونا

    عدم‌حضور کارکنان دارای علائم در محل نانوایی
    جلوگیری از ورود افراد متفرقه در داخل نانوایی
    شست‌وشوی مکرر و صحیح دست‌ها توسط کارکنان نانوایی
    استفاده از ماسک، دستکش و کلاه مناسب توسط کارکنان
    هنگام خرید نان از تمیز بودن دستان خود و رعایت دیگر اصول بهداشتی مطمئن شوید.
   خودداری از تبادل پول نقد و استفاده از کارت‌های بانکی
   استفاده از نان صنعتی به‌جای نانی که از سلامت و بهداشت محل پخت آن اطمینان ندارید.
    ضدعفونی کردن روزانه و مکرر تجهیزات و سطوح مختلف نانوایی
    شست‌وشوی روزانه لباس کارکنان با رعایت اصول بهداشتی
    به‌کارگیری یک فرد مجزا برای دریافت هزینه نان از مشتری
   حفظ فاصله یک متری مشتریان از یکدیگر
    استحمام روزانه کارکنان نانوایی
 

این خبر را به اشتراک بگذارید