ماجرای استعفای محمدعلی نجفی شهردار تهران پای سیاستمداران را نیز به مسائل شهری باز کرد.
محمدرضا عارف، رئیس فراکسیون امید مجلس عصر دیروز با بیان اینکه از استعفای نجفی ناراحت شده است: گفت، خوشبختانه ما شورای شهر خوبی داریم که حامی شهرداری است، مردم هم همراهی میکنند. او به خبرگزاری برنا گفت: از شورای شهر خواهش میکنم موارد مورد استعفا را بررسی کنند تا اگر مشکلی وجود دارد رفع شود و محمد علی نجفی و همراهانش بتوانند با قدرت بهکار خود ادامه دهند.
غلامحسین کرباسچی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی هم در واکنش به ماجرای استعفای شهردار تهران به همشهری گفت که عرق آقای شهردار هنوز در مجموعه شهرداری تهران خشک نشده است و حتی اگر هم این استعفا معطوف به نتیجه باشد، نگاه مردم به اصلاحات تغییر نخواهد کرد. وی گفت: مردم از مدیریت جدید شهری و آقای نجفی شهردار تهران تحلیل واقعبینانهای دارند.
مهدی چمران، رئیس سابق شورای شهر تهران هم در اینباره گفت. افراد در شورای شهر تهران باید بنشینند، تصمیم جدی بگیرند و بر ادامه کار مصمم باشند. او گفت: بهتر است موضوع استعفا کنار گذاشته شود و شهرداری بهکار ادامه دهد. چمران افزود: هرچقدر یک شهردار فرصت بیشتری داشته باشد و بتواند کارهایی را که برنامهریزی کرده است انجام بدهد، موفقتر خواهد بود. هم در تهران و هم در شهرهای دیگر این تجربه را داشتهایم که عموما سعی میکردیم از تغییرات سریع شهرداران جلوگیری شود، به هر طریقی رایزنی و هماهنگی میکردیم که تا جایی که میشود شهردار را تغییر ندهند، مگراین که دیگر چارهای نباشد.
علی شکوری راد، دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران هم درباره استعفای نجفی از شهرداری تهران در توئیتی نوشت: نجفی شهرداری کارآمد و موفق است. در این مدت تعامل خوبی با شورا داشته، همکاران شایستهای برگزیده و کارهای شفاف و ارزشمندی انجام داده است. رفتن او از شهرداری اصلا به نفع تهران و تهرانیها نیست. آنهایی که این آرزو را دارند و آن را دنبال میکنند، بدانند، اقداماتشان علیه مردم و شهر تهران است.
کریم ارغندهپور، از چهرههای اصلاحطلب هم نوشت: اگر استعفای نجفی قطعی شود فرد آینده باید محکم کمربندها را ببندد چون کار آسان نیست ولی در هیچ شرایطی نباید خویشتنداری را از دست داد. راه همین است که بر حقوق عمومی پافشاری شود با امید و عقلانیت و خرد جمعی.
سید حسین مرعشی، عضو حزب کارگزاران سازندگی هم در گفتوگو با همشهری، ضمن ابراز تأسف نسبت به بیماری آقای نجفی، این مسئله را عامل اصلی استعفای ایشان ذکر و ابراز امیدواری کردند که شهردار تهران سلامتی خود را بازیابند و بهکار خود در شهرداری تهران ادامه دهند. وی با اشاره به موکول شدن تصمیمگیری شورای شهر تهران درباره درخواست استعفای نجفی به بعد از تعطیلات نوروزی، گفت: انتظار ما این است که در این مدت، آقای نجفی شرایط جسمانی مناسب را برای ادامه کار خود بهدست بیاورند و شورای شهر هم وی را برای ماندن متقاعد کنند. مرعشی برخی گمانه زنیها درخصوص نقش فشارهای سیاسی در استعفای نجفی را رد کرد و گفت: من فکر نمیکنم شورای منتخب مردم کسانی باشند که تحتتأثیر فشارهای سیاسی اقدام به تصمیمگیری کنند. این عضو حزب کارگزاران درباره عملکرد آقای نجفی در دوره کوتاه تصدی شهرداری تهران هم گفت: ایشان همیشه بهعنوان یک مدیر استراتژیک شناخته شده و خیلی اهل تبلیغات و حاشیه نبودند؛ شهرداری تهران در مدت چندماهه موفقیتهایی داشته و پس از مرحله کادرسازی میتوانست مسائل اساسی تهران را مورد توجه جدی قرار دهد.
پروانه مافی، عضو فراکسیون امید مجلس نیز در گفتوگو با همشهری، زمان استعفای شهردار تهران در آستانه تعطیلات نوروز را نامناسب دانست و تأکید کرد که شورای شهر تهران نباید استعفای آقای نجفی را بپذیرد و آقای نجفی باید بهکار خود در شهرداری ادامه دهد. به گفته این نماینده مجلس، فشارهای سیاسی در استعفای نجفی بیتأثیر بوده است. مافی تصریح کرد: «دقت رسیدگی و گزارش نجفی درخصوص تخلفات صورت گرفته در دوره مدیریت پیشین شهرداری تهران و نیز تلاشهایی که در راستای مبارزه با فساد در این دوره انجام شده، ممکن است برخی فشارهایی را متوجه ایشان کرده باشد که در استعفای ایشان هم مؤثر است.»
عباس عبدی، تحلیلگر اصلاحطلب هم در گفتوگو با همشهری با تأکید بر اینکه زمان مناسبی برای استعفای شهردار نیست، گفت شورای شهر نباید این استعفا را بپذیرد.
پنج شنبه 24 اسفند 1396
کد مطلب :
9853
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/r2RK
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved