توجه به تغذیه و رعایت اصول صحیح آن در برنامه غذایی فرد مبتلا به دیابت اهمیت ویژهای دارد. مصرف 3 وعده اصلی و 3میانوعده سالم در ساعات منظم، کمک زیادی به کنترل بیماری میکند. اما روزانه 6تا 11واحد از غلات را میتواند مصرف کند.هر واحد مساوی یک برش 10در 10سانت نان سنگک و بربری یا 4برش به همین اندازه، نان لواش یا 4 قاشق غذاخوری برنج پخته و نصف لیوان ماکارونی پخته است. دیابتیها همچنین روزانه مجاز به مصرف 3 واحد میوه هستند. هر واحد برابر با 3عدد انجیر کوچک، نصف انار متوسط، 8 حبه انگور، یک عدد پرتقال متوسط، 2 عدد نارنگی کوچک، 2 عدد خرما، یک عدد سیب متوسط، یک عدد موز کوچک و یک عدد خرمالوی متوسط است. فعالیت بدنی یا مصرف دیرهنگام غذا، گاهی دیابتیها را دچار افت قند میکند. آبمیوه، یک قاشق عسل یا مربا، آب قند یا شکلات در این مواقع به آنها کمک خواهد کرد.
هوای قندتان را داشته باشید
در همینه زمینه :