موج تازه گرانی و عرضه چند نرخی گوشت قرمز و مرغ
نزدیک شدن به روزهای پایانی سال، افزایش نرخ دلار و ضعف نظارت بر بازار، موجب افزایش بیش از 20درصدی قیمت گوشت گوسفندی و گوساله و عرضه چند نرخی این اقلام و رشد 2هزار تومانی هر کیلوگرم گوشت مرغ شد. به گزارش همشهری، قیمت گوشت قرمز طی روزهای اخیرسیر صعودی داشته و نرخ هر کیلوگرم گوشت شقه و سردست گوسفندی به 135هزارتومان و ران گوسفندی به 155هزار تومان رسید. رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با اشاره به افزایش 20درصدی قیمت گوشت گوسفندی، گفت: فروش آلایش خوراکی و غیرخوراکی گوشت بهدلیل شیوع بیماری کرونا کم شده و وقتی این محصولات به فروش نرسد، به قیمت اولیه دام و در نهایت قیمت گوشت مصرفی اضافه میشود. علی اصغر ملکی، قیمت گوشت گوسفندی در میدان بهمن تهران را که تعیینکننده نرخ گوشت در بازار است، از ۱۲۰ تا ۱۳۰ هزار تومان دانست و افزود: واحدهای صنفی نیز میتوانند این محصول را با نرخ سود۱۰ درصدی به مشتریان عرضه کنند. حسن عباسی معروفان، مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام نیز اعلام کرد: برای تنظیم بازار شب عید، ۱۰ هزار تن گوشت قرمز در قالب طرح معیشتی و ۱۰ هزار تن نیز برای مصرف عموم به بازار عرضه میشود.