نتایج بررسیهایی جدید حاکی از آن است که خوردن مقدار زیادی چربی ترانس موجود در موادغذایی سرخ شده، کیک و بیسکوئیت ممکن است افراد را در معرض خطر ابتلا به زوال عقل قرار دهد. از چربیهای ترانس، اغلب برای تهیه کیک، بیسکوئیت، مارگارین و موادغذایی سرخ شده استفاده میشود. به گزارش دیلیمیل، تحقیقات پیشین نشان داده بود، مصرف چربیهای ترانس، خطر ابتلا به بیماری کرونر قلبی را افزایش میدهد، اما اینبار دانشمندان ژاپنی ارتباط این مواد با زوال عقل را نیز ثابت کردند. در این مطالعه بیش از هزار و600 نفر بالای ۶۰سال که مصرفکننده این نوع چربیها هستند مورد آزمایش قرار گرفتند.
پنج شنبه 9 آبان 1398
کد مطلب :
86632
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/YEpK2
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved