توسعه گردشگری یزد در گرو ارتباط با شهرهای جهانی
سخنگوی شورای شهر یزد گفت: یزد به عنوان یک شهر جهانی باید در مسیر توسعه گردشگری قرار گیرد و توسعه گردشگری در گرو ارتباط با شهرهای جهانی است که با یزد قرابت و نزدیکی دارند. به گزارش مهر، «حمیدرضا قمی»، در نشستی خبری با اشاره به وضعیت ساخت و سازهای یزد، نقش نظام مهندسی ساختمان را بسیار اثرگذار دانست و اظهار کرد: نظام مهندسی ساختمان انتظار دارد شورا جایگاه این تشکل صنفی را در برنامهها مد نظر قرار دهد اما شورا نیز در مقابل انتظار دارد نظام مهندسی ساختمان به وظایف خود به درستی عمل کند.
وی افزود: انتظار داریم صدور پروانه ساختمانی در دالانهای بوروکراسی نظام مهندسی نماند و از سوی دیگر نظارتها درست و کامل و جدی انجام شود. قمی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه یزد باید به شهرهای جهانی معرفی و پیوند خواهرخواندگی آن با شهرهای مختلف جهان مستحکم شود، بیان کرد: این موضوع در کمیسیون میراث فرهنگی دنبال شده و امیدواریم بتوانیم با هماهنگی وزارت امور خارجه این مقوله مهم را موفقتر از قبل دنبال کنیم.
سخنگوی شورای اسلامی شهر یزد ادامه داد: یزد به عنوان یک شهر جهانی مطرح شده بنابراین یکی از محورهای توسعه این شهر، گردشگری است و به طور قطع توسعه گردشگری در گرو ارتباط با شهرهایی است که با یزد قرابت و نزدیکی دارند. وی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد طرح دوچرخه هوشمند و اشتراکی عنوان کرد: ۲۲ ایستگاه در محدوده بافت تاریخی یزد برای این منظور در نظر گرفته شده و طرح بهزودی افتتاح میشود.
قمی تصریح کرد: بحث ما در توسعه شهری، انسانگرایی است و در این راستا یکی از روشهایی که به دنبال آن هستیم، سیستمهای حملونقل ترکیبی است که برای این منظور باید زیرساختها به سرعت مهیا شود. سخنگوی شورای شهر یزد در مورد وضعیت سرمایهگذاری در این شهر نیز اظهار کرد: اگر شورا و شهرداری بخواهند به درآمدهای معمول اتکا داشته باشند، هیچ تحول قابل توجهی در بودجه شهرداری اتفاق نخواهد افتاد، بنابراین باید به دنبال جذب سرمایه در یزد باشیم.
وی افزود: برای سال ۹۸ بودجه شهرداری یزد ۹۱۴ میلیارد تومان بسته شد و اگر جذب این درآمد به خوبی محقق شود، بودجه سال آینده شهرداری یزد ۲۵ درصد افزایش خواهد یافت که وصول آن کار آسانی نیست، زیرا شرایط اقتصادی بسیار بیثبات و نامناسب است بنابراین تلاش ما باید روان کردن فرایند سرمایهگذاری توسط بخش خصوصی باشد. قمی تصریح کرد: فضای شهر یزد اکنون برای سرمایهگذاری بخش خصوصی مناسب نیست زیرا سرمایهگذار هم باید درگیر روند پیچیده اداری در ادارات باشد و هم بتواند تخریبها و تنگنظریهایی که در این شهر وجود دارد را تحمل کند.
وی خاطرنشان کرد: در همین راستا چالشهای سرمایهگذاری در یزد را در قالب کمیسیونی بررسی کردهایم و امیدواریم در آینده شاهد تسهیل روند سرمایهگذاری بخش خصوصی در یزد باشیم. قمی یادآور شد: مشاوران خوبی به این کمیسیون دعوت شده و چالشهای مسیر سرمایهگذاری را رصد کردهاند و اکنون مهمترین چالش سرمایهگذاری در یزد، روند و چگونگی جذب سرمایه است.