• پنج شنبه 28 تیر 1403
  • الْخَمِيس 11 محرم 1446
  • 2024 Jul 18
چهار شنبه 17 مهر 1398
کد مطلب : 83970
+
-

رتبه‌بندی گوشت مرغ در استان

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی از آغاز تولید و عرضه گوشت مرغ رتبه‌بندی شده با هدف ارتقای کیفیت بهداشتی این فراورده در استان خبر داد. 

به گزارش مهر «محسن شانقی» افزود: رتبه‌بندی گوشت مرغ موجب می‌شود صاحبان کشتارگاه‌ها برای تجهیز این واحدها به خط ۲ (خط تخلیه اندرونی) اقدام کنند. با تجهیز این واحدها به خط تخلیه اندرونی امحا و احشای مرغ در کشتارگاه خارج شده و این مهم کاهش آلودگی ثانویه و افزایش ماندگاری مرغ را به همراه دارد.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی بیان کرد: با تجهیز کشتارگاه‌های تولید مرغ به خط تخلیه اندرونی تمامی ضایعات در کشتارگاه تخلیه شده و مرغ سالم و پاک به مردم تحویل می‌شود. البته اجرای این موضوع افزایش قیمت مرغ را به همراه دارد که این افزایش به ‌دلیل جداسازی کامل ضایعات است.

وی ادامه داد: 5 کشتارگاه در استان مرکزی وجود دارد که تاکنون ۲ واحد از آنها با ایجاد خط تخلیه اندرونی حائز رتبه «الف» شده‌اند و بقیه رتبه «ب» دارند و تجهیز بقیه کشتارگاه‌های استان به خط تخلیه اندرونی و بهبود رتبه این واحدها تا پایان امسال در دستور کار است. 

شانقی میزان تولید مرغ در کشتارگاه‌های رتبه الف استان مرکزی را ساعتی ۱۲ هزار قطعه و کشتارگاه‌های رتبه ب را 6000 قطعه عنوان کرد و افزود: تولید گوشت مرغ در کشتارگاه‌های رتبه الف استان ۲ برابر بقیه کشتارگاه‌هاست.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی افزود: حدود ۴۰ درصد محصول تولیدی گوشت مرغ استان مازاد است و به سایر استان‌ها و خارج از کشور صادر می‌شود و تجهیز کشتارگاه‌های استان مرکزی به خط اندرونی و کسب رتبه الف توسط این واحدها نقش مهمی در افزایش صادرات و درآمدزایی دارد.

این خبر را به اشتراک بگذارید