پژوهشگران تخمین میزنند چنانچه از برنج بهعنوان جایگزین غذاهای چرب استفاده شود این ماده غذایی در کاهش چاقی نقش خواهد داشت. به گفته پژوهشگرهای ژاپنی، افزایش فقط یک چهارم فنجان برنج در روز (۵۰گرم برای هر نفر) میتواند شاخص چاقی جهانی را به میزان یک درصد کاهش دهد. بهگزارش مدیکالنیوزتودی، بهگفته پروفسور توموکو ایمای، پژوهشگر ارشد مطالعه ارتباطات، نرخ چاقی در کشورهایی که برنج بهعنوان یک ماده غذایی ثابت مصرف میشود، کمتر است. از اینرو، یک غذای ژاپنی یا یک رژیم غذایی سبک آسیایی مبتنی بر برنج ممکن است به پیشگیری از چاقی کمک کند. این احتمال وجود دارد که فیبر، مواد مغذی و ترکیبات گیاهی دیگر موجود در غلات، کاملا احساس سیری و پری را افزایش داده و از پرخوری پیشگیری میکند. بهگفته وی، برنج چربی کمی دارد و پس از مصرف، سطح قند خون را زیاد افزایش نمیدهد و ترشح انسولین را مهار میکند.»
دو شنبه 15 مهر 1398
کد مطلب :
83503
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/ljRr
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved