اخراج 600 کارگر شهرداری ساری
رئیس شورای اسلامی شهر ساری خواستار بررسی پرونده کارگران اخراجی شهرداری مرکز مازندران شد
شهردار جدید ساری که کمتر از 2 هفته از تایید حکمش میگذرد، حدود ۶۰۰ کارگر شهرداری ساری را که گفته میشود امسال بدون طی روال قانونی به کار گرفته شده بودند، اخراج کرد.به گزارش ایرنا، این کارگران پس از چندین بار تحصن مقابل ساختمان شهرداری ساری، شنبه هم جلوی ساختمان شورای شهر مرکز استان تحصن کردند و خواهان رسیدگی به وضعیتشان شدند.
رسیدگی به پرونده کارگران اخراجی
بر همین اساس رئیس شورای اسلامی شهر ساری خواستار بررسی پرونده کارگران اخراجی شهرداری مرکز مازندران شد. «علیجان شمشیربند» در پنجاه و ششمین نشست شورای شهر ساری گفت: این کارگران به صورت رسمی و طبق روال اداری وارد شهرداری شده بودند و قطعا منابع مالی نیز برای این بهکارگیری پیشبینی شده بود.وی اضافه کرد: در شرایط فعلی به هر دلیلی شهرداری این کارگران را اخراج کرده است. باید پرونده آنها به درستی مورد رسیدگی قرار بگیرد، به گونهای که حق کسی ضایع نشود.
چند پرسش از شهردار
«سید مسعود مدینه» از دیگر اعضای شورای شهر ساری نیز در این نشست چند سوال از «عباس رجبی بیجاربنه» شهردار ساری در ارتباط با اخراج کارگران استخدامی سال ۹۸ کرد و خواستار پاسخگویی شفاف وی شد.این عضو شورا ابتدا پرسید: چرا یکی از اعضای خانواده شما (خواهر) با وجود قرار داشتن در زمره همین کارگران اخراجی هنوز بر سر کار بوده و اخراج شامل حال وی نشده است؟همچنین چرایی اعلام بدهی ۱۱۰۰ میلیارد تومانی شهرداری ساری، اظهار نظر شهردار جدید نسبت به عملکرد برخی اعضای شورا و مدرک مدیران انتصابی جدید شهرداری از دیگر سوالات این عضو شورا از شهردار جدید ساری بود.
اخراج نیرو از جانب شهرداری نیست
نماینده شهردار ساری در شورای اسلامی این شهر هم گفت: تعدیل نیرو در شهرداری هیچ ارتباطی به کارکنان و کارگران این مجموعه ندارد.«محمد کیادهی» در واکنش به گفتههای رئیس شورای اسلامی شهر ساری در جلسه علنی این شورا افزود: شهرداری با شرکتهایی طرف قرارداد است و این شرکتها نیروهایی دارند که کار آنها را انجام میدهند.وی توضیح داد: شرکت دریادلان بر اساس قرارداد باید ۸۰۰ هکتار از سطح شهر را نظافت و ۴۴۵ نیرو برای این کار جذب میکرد ولی در ادامه، نیروهای این شرکت به بیش از ۲ برابر افزایش یافت.
کیادهی با اعلام اینکه پرسنل رسمی شهرداری که ۹۵۰ نفر هستند مبالغی بابت لباس، سنوات، کارانه و تعطیلکاری طلبکارند، گفت: کارگری که نظافت شهر را انجام میدهد اکنون بیمه ندارد، 5 نیرو در شرایط نامناسب جسمی و دچار بیماری داریم که بیمه آنها با مشکل مواجه است. انباشت مطالبات در آتشنشانی هم ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است.وی افزود: اگر امروز اخراج نیرو انجام شده نباید از جانب شهرداری تلقی شود. شهرداری تعداد نیروهای مورد نیاز را به شرکتها اعلام میکند و نیروهای مازاد را خودشان باید پاسخگو باشند.
این شرکتها خود را با قانون واقعی تطبیق دادهاند و نسبت به تعدیل نیروهای مازاد اقدام کردهاند. نماینده شهردار ساری در شورای اسلامی شهر گفت: نیروهای رسمی و قراردادی و کارگران شهرداری از این اقدام خرسند هستند. این تصمیم باعث میشود دیگر به فکر این نباشیم نیروی جدید بر سر کار آوریم.وی با بیان اینکه در گذشته همه انتقاد میکردند چرا شهرداری این تعداد نیرو جذب کرده است، افزود: در ماده ۷۴ قانون آمده که هیچ یک از اعضای شورا حق ندارند در عزل و نصب نیروها دخالت کنند.