• جمعه 14 اردیبهشت 1403
  • الْجُمْعَة 24 شوال 1445
  • 2024 May 03
یکشنبه 31 شهریور 1398
کد مطلب : 79930
+
-

افزایش تولید انار در استان

کشاورزی
افزایش تولید انار در استان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان در جریان بازدید از باغ‌های انار شهرستان خاش در منطقه سنگان گفت: کوهستانی بودن و شرایط مناسب آب و هوایی سنگان مهم‌ترین ویژگی برای تولید بهترین انار سیستان و بلوچستان را در این منطقه فراهم کرده است. 

به گزارش ایسنا، «غلام‌حیدر زورقی» تأکید کرد: ارقام اناری که از سایر استان‌ها به این محل منتقل و کشت شده با کیفیت و کمیت مطلوب به بیش از ۲۰تن در هکتار رسیده است. 

 زورقی افزود: با توجه به محدودیت منابع آبی تلاش بخش کشاورزی ارتقای تولید در واحد سطح است. 

وی گفت: هم‌اکنون استان سیستان و بلوچستان دارای 2۱۶۴ هکتار انارستان است که از این میزان ۱۵۹۵هکتار بارور است و پیش‌بینی می‌شود بیش از ۱۹هزار تن انار تولید شود. 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مهم‌ترین ارقام انار استان را رقم سنگانی، میریحیایی، کیانی، بی‌هسته، گلابی، ملس ساوه، شیشه‌کپ فردوس و بجستانی دانست و افزود: رقم سنگانی با ۵۰۰ هکتار بیشترین سطح زیر کشت را به خود اختصاص داده است. 

وی افزود: زمان برداشت انار در سیستان و بلوچستان اول شهریور تا پایان آبان است و بیشتر به صورت تازه‌خوری و تهیه رب انار مصرف می‌شود. تحمل شرایط سخت و نیاز آبی کمتر از خصوصیات بارز انار در این استان است. 
 

این خبر را به اشتراک بگذارید