افزایش تولید انار در استان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان در جریان بازدید از باغهای انار شهرستان خاش در منطقه سنگان گفت: کوهستانی بودن و شرایط مناسب آب و هوایی سنگان مهمترین ویژگی برای تولید بهترین انار سیستان و بلوچستان را در این منطقه فراهم کرده است.
به گزارش ایسنا، «غلامحیدر زورقی» تأکید کرد: ارقام اناری که از سایر استانها به این محل منتقل و کشت شده با کیفیت و کمیت مطلوب به بیش از ۲۰تن در هکتار رسیده است.
زورقی افزود: با توجه به محدودیت منابع آبی تلاش بخش کشاورزی ارتقای تولید در واحد سطح است.
وی گفت: هماکنون استان سیستان و بلوچستان دارای 2۱۶۴ هکتار انارستان است که از این میزان ۱۵۹۵هکتار بارور است و پیشبینی میشود بیش از ۱۹هزار تن انار تولید شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مهمترین ارقام انار استان را رقم سنگانی، میریحیایی، کیانی، بیهسته، گلابی، ملس ساوه، شیشهکپ فردوس و بجستانی دانست و افزود: رقم سنگانی با ۵۰۰ هکتار بیشترین سطح زیر کشت را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: زمان برداشت انار در سیستان و بلوچستان اول شهریور تا پایان آبان است و بیشتر به صورت تازهخوری و تهیه رب انار مصرف میشود. تحمل شرایط سخت و نیاز آبی کمتر از خصوصیات بارز انار در این استان است.