• چهار شنبه 26 دی 1403
  • الأرْبِعَاء 15 رجب 1446
  • 2025 Jan 15
دو شنبه 25 شهریور 1398
کد مطلب : 78732
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/Y2PY
+
-

15 روستای یزد  صاحب برنامه توسعه اقتصادی شدند

در استان یزد
15 روستای یزد  صاحب برنامه توسعه اقتصادی شدند

برنامه توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی ۱۵ روستای استان یزد در شهرستان‌های اشکذر، بافق و بهاباد در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه این استان تصویب شد.

معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد در حاشیه جلسه شورای برنامه‌ریزی استان در گفت‌وگو با ایرنا گفت: در این جلسه سه موضوع شامل گزارش توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی روستاهای شهرستان‌های اشکذر، بافق و بهاباد توسط مشاور ارائه شد.

«محمدرضا نبی» افزود: برنامه توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی شامل روستاهای ابراهیم‌آباد، اسلام‌آباد، صدرآباد، شمسی، شرف‌آباد، باجگان، برکوئیه، بساب، دولت‌آباد، شیطور، آسفیج، بنستان، بنیز، کویجان و وحدت‌آباد است.
وی اظهار امیدواری کرد با جمع‌بندی نظرات اعضای شورای برنامه‌ریزی استان، این طرح در آینده الگوی توسعه این روستاها شود.

معاون سازمان مدیریت یزد خاطرنشان کرد: موضوعات دیگر شامل ارائه گزارش ۶ مورد از پیشنهادهای کارگروه زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری و آمایش سرزمین و محیط ‌زیست و تبیین تبصره ۱۹ قانون بودجه ۱۳۹۸ با موضوع توسعه مشارکت عمومی و خصوصی بود.
نبی پیشنهادهای کارگروه زیربنایی را شامل بررسی موافقت برای ارائه زمین و تعیین کاربری در اجرای ۲ طرح کاربری صنایع غذایی خاتم، طرح نیروگاه ۲ مگاواتی خورشیدی در ابرکوه و طرح ساخت استخر و تأسیسات آن در این شهرستان، طرح ایستگاه شماره ۵ آب خلیج فارس در شهرستان یزد و اجرای طرح یک گردشگری در شهرستان تفت اعلام کرد.

وی بودجه تبصره ۱۹ قانون بودجه ۱۳۹۸ برای شهرستان‌های استان یزد را حدود ۱۹ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این تبصره در واقع مکمل ماده ۲۷ قانون الحاقیه ۲ و درباره مشارکت عمومی و خصوصی و اجرای طرح‌ها توسط بخش خصوصی است.
این مسئول ادامه داد: در این تبصره تسهیلاتی مازاد بر ماده ۲۷ در نظر گرفته شده و به دولت اجازه داده تا ۱۰ درصد از اعتبارات هر استان را برای پیشبرد طرح‌هایی که بخش خصوصی آمادگی اجرای آنها را دارد اختصاص دهد.

در ابتدای جلسه یکی از مشاوران طرح توسعه اقتصادی و اشتغالزایی، با برشمردن مزیت‌های نسبی روستاهای هدف و چشم‌انداز پیش روی آنها راهبردها و طرح‌های پیشنهادی خود (شامل عنوان طرح، محور تولید، خدمات، میزان سرمایه‌گذاری مورد نیاز برای هر طرح و پیش‌بینی میزان اشتغال ایجاد شده به ازای هر طرح ) برای هر یک از روستاها را بیان کرد.

هدف از تدوین این برنامه‌ها، شناسایی و بهره‌برداری از ظرفیت‌های موجود در نواحی روستایی، ارتقای منزلت اجتماعی روستاییان و جایگاه روستاها در اقتصاد ملی و در نهایت ایجاد بستر لازم برای شکوفایی و پیشرفت عدالت‌محور روستاها در قالب تحقق سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و برنامه ششم توسعه کشور اعلام شده است.
 

این خبر را به اشتراک بگذارید