• چهار شنبه 5 شهریور 1404
  • الأرْبِعَاء 3 ربیع الاول 1447
  • 2025 Aug 27
چهار شنبه 5 شهریور 1404
کد مطلب : 261990
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/kZZXX
+
-

رئیس شورای‌شهر در جمع خبرنگاران چه گفت؟

از اسکان جنگ‌زدگان تا توسعه خطوط مترو

از اسکان جنگ‌زدگان تا توسعه خطوط مترو

مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران در حاشیه سیصد‌وپنجاهمین جلسه شورا در جمع خبرنگاران حضور یافت و به سؤالات آنها پاسخ داد.

پنل خورشیدی برای چراغ‌های راهنمایی: متأسفانه بخش‌هایی از تأسیسات چراغ‌های راهنمایی به‌ویژه باتری‌ها، مورد سرقت قرار می‌گیرند. شهرداری نیز با وجود برخی محدودیت‌ها، موضوع خرید پنل‌های خورشیدی را در دستور کار قرار داده است.

نمایشگاه بین‌المللی: نباید به نمایشگاه امتیازاتی داده شود که سبب ایجاد نارضایتی و فشار روانی بر شهروندان شود. با این حال از همکاری‌های صورت‌گرفته به‌ویژه در روزهای ابتدایی مهرماه قدردانی می‌کنیم.

تأمین اتوبوس برقی: تلاش‌هایی برای تأمین اتوبوس‌های برقی، دوکابین و ساخت داخل صورت گرفته و حجم قابل‌توجهی از این اتوبوس‌ها وارد ناوگان حمل‌ونقل عمومی تهران خواهد شد تا از آسیب‌های احتمالی به شهر در روزهای ابتدایی مهرماه جلوگیری شود.

توسعه خطوط مترو: ساخت بزرگراه‌ها براساس طرح جامع شهر عملیاتی شده و در حال حاضر اولویت اصلی مدیریت شهری، توسعه خطوط مترو است.

دستور تخلیه هتل‌ها توسط آسیب‌دیدگان جنگ
 ۱۲ روزه : هتل‌ها برای اسکان آسیب دیدگان جهت ترمیم موقت است، هزینه‌ها بالاست و شهرداری بیش از این توان پرداخت هزینه اسکان در هتل‌ها را ندارد. وقتی منزل تهیه شده قاعدتاً حضور در هتل‌ها توجیهی ندارد. قرار شد افراد 2 تا 3 ماه در هتل‌ها بمانند که بازسازی صورت بگیرد. برای مابقی که منازل آنها نیاز به تخریب و نوسازی در  مدت یک تا 2 سال داشت، خانه اجاره شده است.




 

این خبر را به اشتراک بگذارید