۸۰۰ تن انبه از باغهای کهنوج کرمان برداشت شد
به گفته مدیر جهاد کشاورزی کهنوج افزون بر ۸۰۰ تن انبه از باغهای این شهرستان برداشت و روانه بازار شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کهنوج در گفتوگو با ایرنا گفت: انبه تولیدی این منطقه با توجه به مجاورت با استان هرمزگان از ارقام محلی شامل سبز انبه، چارک، کلکسرخ، مشک و عروس است.
«علیرضا حیدری» افزود: ۷۰ درصد محصول انبه به صورت نارس برداشت و از آن برای مصرف تازهخوری، تهیه ترشی، شوری حتی به صورت خشک به عنوان چاشنی غذا استفاده میشود.
وی افزود: عمده باغهای این شهرستان در دهستانهای دهکهان و روستاهای بارگاه و بندکوه بوده و برداشت انبه تا اواخر شهریورماه ادامه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی کهنوج گفت: با توجه به استعداد و شرایط اقلیمی مناسب این منطقه برای تولید انبه، باید نسبت به معرفی ارقام اقتصادی و اصلاحشده انبه اقدام لازم صورت گیرد چراکه اقتصاد کشاورزان این حوزه بر پایه باغداری است.
وی گفت: انبه از درختانی است که تاکنون با آفت و بیماری خاصی مواجه نبوده، لذا توجیه اقتصادی بیشتری برای مردم منطقه جنوب کرمان دارد.کشاورزی
به گفته مدیر جهاد کشاورزی کهنوج افزون بر ۸۰۰ تن انبه از باغهای این شهرستان برداشت و روانه بازار شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کهنوج در گفتوگو با ایرنا گفت: انبه تولیدی این منطقه با توجه به مجاورت با استان هرمزگان از ارقام محلی شامل سبز انبه، چارک، کلکسرخ، مشک و عروس است.
«علیرضا حیدری» افزود: ۷۰ درصد محصول انبه به صورت نارس برداشت و از آن برای مصرف تازهخوری، تهیه ترشی، شوری حتی به صورت خشک به عنوان چاشنی غذا استفاده میشود.
وی افزود: عمده باغهای این شهرستان در دهستانهای دهکهان و روستاهای بارگاه و بندکوه بوده و برداشت انبه تا اواخر شهریورماه ادامه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی کهنوج گفت: با توجه به استعداد و شرایط اقلیمی مناسب این منطقه برای تولید انبه، باید نسبت به معرفی ارقام اقتصادی و اصلاحشده انبه اقدام لازم صورت گیرد چراکه اقتصاد کشاورزان این حوزه بر پایه باغداری است.
وی گفت: انبه از درختانی است که تاکنون با آفت و بیماری خاصی مواجه نبوده، لذا توجیه اقتصادی بیشتری برای مردم منطقه جنوب کرمان دارد.