دانشگاه فرهنگیان چابهار با ۱۳۵ دانشجو و گذشت یک سال هنوز از فضای آموزشی و خوابگاهی لازم برخوردار نیست و کلاسها در فضای استیجاری تشکیل میشود.
در حالی که با توجه به نیاز شدید نیروی انسانی آموزشدیده در جنوب سیستان و بلوچستان این دانشگاه باید تقویت شود تا توسعه فرهنگی و آموزشی محقق شود.
به گزارش ایرنا، رئیس دانشگاه فرهنگیان چابهار گفت: این دانشگاه در ۱۳۹۷ تقریبا به طور ضربالاجل و بدون آماده بودن زیرساختهای لازم با توجه به وعدههای مسئولان محلی راهاندازی شد. از آنجایی که این دانشگاه دولتی است و هیچگونه شهریه از دانشجو دریافت نمیشود، نیازمند تخصیص اعتبار است تا بتواند در تمام زمینهها از جمله هزینههای عمرانی، جاری، مصرفی، رفاهی و تجهیزاتی فعالیت کند. اما تاکنون هیچ بودجه ملی، استانی و شهرستانی برای آن تعریف نشده است.
«علیرضا حسابیمقدم» افزود: فقط برای تامین غذای یک ماه ۱۳۵ دانشجوی این دانشگاه افزون بر ۱۰ میلیون تومان اعتبار نیاز است.
رئیس دانشگاه فرهنگیان چابهار افزود: ۱۳۵ دانشجومعلم شامل ۵۰ دختر و ۸۵ پسر در رشته آموزش ابتدایی و در مقطع کارشناسی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
وی بیان کرد: دانشگاه فرهنگیان چابهار در دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی در 3 کلاس درس و ۲ اتاق اداری مستقر و دارای ۱۸ استاد و ۶ نفر کارمند است.
حسابیمقدم گفت: در ابتدا مقرر بود روز بعد از افتتاح ۶۰ میلیون تومان به طور علیالحساب از سوی جوامع محلی به حساب دانشگاه واریز شود و اجارهبهای مکانهای مورد استفاده این دانشگاه اعم از کلاسهای آموزشی و اداری و خوابگاهها واقع در دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی که در مجموع ۱۳ میلیون تومان است نیز پرداخت شود که هر ۲ مورد انجام نشده است.
وی گفت: با وجود پیگیریها و نشستهای متعدد هنوز هیچ یک از وعدههای داده شده از سوی قشرهای مختلف مردم و مسئولان محقق نشده است.
رئیس دانشگاه فرهنگیان چابهار ادامه داد: فقط برخی دستگاهها نظیر شهرداری حدود ۳۰ میلیون تومان کمک کرده که از این اعتبار ۱۶ میلیون تومان 5 عدد کولر خریداری شده و ۱۴ میلیون تومان دیگر به حساب دانشگاه واریز شده است.
وی گفت: همچنین اداره آموزش و پرورش علاوه بر تامین نیروی انسانی مورد نیاز این دانشگاه از لحاظ تجهیزات اقلامی از قبیل صندلی، میز، تخته و فایل و دستگاه کپی به ارزش تقریبی ۲۰۰ میلیون تومان به دانشگاه فرهنگیان اهدا کرده است.
رئیس دانشگاه فرهنگیان چابهار گفت: منطقه آزاد چابهار نیز ۴۰ میلیون تومان به عنوان بخشی از مطالبات پیمانکار غذای این دانشگاه پرداخت کرده است و سایر دستگاهها هیچگونه همکاریای نکردهاند. وی از تلاشها و همکاریهای فرماندار چابهار، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی، منطقه آزاد، شهرداری و آموزش و پرورش قدردانی کرد و افزود: امیدواریم در سال جاری با رفع موانع و مشکلات شاهد رشد و کیفیت این دانشگاه مهم باشیم.
مشکلات ساختمان خوابگاهی و آموزشی رفع میشود
فرماندار چابهار گفت: دانشگاه فرهنگیان نقش بسزایی در توانمندسازی و ارتقای شایستگیهای عمومی، تخصصی و حرفهای منابع انسانی دارد و باید هرچه سریعتر مشکلات فضای آموزشی و خوابگاهی آن رفع شود.
«رحمدل بامری» افزود: دانشجویان دانشگاه فرهنگیان با سایر دانشگاهها متفاوت هستند و با توجه به نیاز حوزه آموزش و پرورش یک عزم جدی نیاز است تا بتوانیم شرایط مناسبی برای دانشجویان این دانشگاه فراهم سازیم.
رئیس دانشگاه فرهنگیان سیستان و بلوچستان نیز گفت: در سال تحصیلی جدید تعداد پذیرش با عنایت به نگاههای مثبت کشوری و پیگیریهای مکرر نسبت به سال گذشته بیشتر و در قالب پیوسته و ماده ۲۸ خواهد بود.
«منصور نیکپناه» افزود: مشکلات خوابگاهی و رفاهی و ساختمان آموزشی و اداری دانشگاه فرهنگیان چابهار مورد پیگیری قرار خواهد گرفت تا به نتیجه مثبت برسد.
دو شنبه 14 مرداد 1398
کد مطلب :
70385
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/8RYL
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved