
تولید 18 تن گوشت قزلآلا در شهربابک

شهربابک یکی از قطبهای تولید ماهی قزلآلا در استان کرمان است، به طوری که سالانه ۱۸ تن گوشت ماهی قزلآلا در این شهرستان تولید میشود.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شهربابک در گفتوگو با ایرنا گفت: شهرستان شهربابک یکی از قطبهای تولید ماهی قزلآلا در استان کرمان است و هر ماه چندین بازدید از مزارع پرورش ماهی توسط کارشناسان شبکه دامپزشکی انجام میشود.
«مجید اسدی» ادامه داد: کارشناسان دامپزشکی در این بازدیدها نکاتی در خصوص تغییر شرایط مراکز پرورش ماهی به بهرهبرداران ارائه میدهند که این موارد بیشتر در خصوص الزامات رعایت مسائل بهداشتی، کنترلی و امنیت زیستی در راستای پیشگیری از بیماریهاست.
اسدی به پرورشدهندگان ماهی پیشنهاد داد: با توجه به سابقه و تجربه بالای این افراد در این صنعت، در زمینه بهرهوری بهتر نیاز است این مراکز با تغییراتی که ایجاد میکنند شرایط استخرها را از وضعیت سنتی به صنعتی تبدیل کنند و با اصلاح مدیریتی لازم در راستای دستیابی به بازارهای خارج از شهرستان شهربابک اقدام کنند.