• سه شنبه 18 اردیبهشت 1403
  • الثُّلاثَاء 28 شوال 1445
  • 2024 May 07
دو شنبه 31 تیر 1398
کد مطلب : 67475
+
-

کاهش میزان ضایعات برنج استان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: طبق آخرین تصمیم‌گیری‌ها‌ 500 شالیکوبی از هزار شالیکوبی سنتی باقیمانده در گیلان، امسال نوسازی و انجام آن منجر به کاهش میزان ضایعات برنج می‌شود. 

به گزارش ایسنا «علی درجانی» اظهار کرد: 450 شالیکوبی تاکنون نوسازی‌ شده است. برای بهسازی این شالیکوبی‌ها بیش از 200 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، افزایش بهره‌وری، ارتقای کیفیت و کاهش ضایعات برنج و قیمت تمام شده محصول را از مزایای نوسازی شالیکوبی‌ها اعلام کرد.

درجانی با اشاره به این‌که در شالیکوبی‌های سنتی 10 درصد برنج به ضایعات تبدیل می‌شود، گفت: با نوسازی شالیکوبی‌ها این میزان به 5 درصد کاهش می‌یابد و بیش از 25 هزار تن به میزان تولید این محصول استراتژیک افزوده می‌شود.

این خبر را به اشتراک بگذارید