• دو شنبه 8 بهمن 1403
  • الإثْنَيْن 27 رجب 1446
  • 2025 Jan 27
یکشنبه 30 تیر 1398
کد مطلب : 67245
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/jD35
+
-

سمنان ۴۰ روستای هدف گردشگری دارد

مدیرکل میراث فرهنگی سمنان: در حال حاضر ۷۸  اقامتگاه بوم گردی در روستاهای استان فعال است

گردشگری
سمنان ۴۰ روستای هدف گردشگری دارد

مدیرکل میراث فرهنگی استان سمنان با بیان اینکه در این استان ۴۰ روستای هدف گردشگری وجود دارد، گفت: ترویج گردشگری و بوم‌گردی، توانسته توسعه خوبی در روستاهای استان ایجاد کند. به گزارش مهر«مهدی جمال» با بیان اینکه در حال حاضر ۷۸ اقامتگاه بوم گردی در روستاهای استان فعال است که این اماکن توانسته‌اند اشتغال و توسعه اقتصادی خوبی را به روستاهای استان هدیه دهند، افزود: سمنان به واسطه قرار گیری در جنوب البرز و شمال کویر دارای جاذبه‌های فراوان گردشگری به خصوص روستایی است وی اضافه کرد: وجود روستاهای متعدد گردشگری گواه این مدعاست که سمنان یک مقصد گردشگری محسوب می‌شود.


آموزش روستاییان برای توسعه گردشگری

مدیرکل میراث فرهنگی استان سمنان با بیان اینکه این اداره کل با مرمت آثار تاریخی در روستاها برای توسعه گردشگری تلاش می‌کند، تأکید کرد: ۲۰ اثر تاریخی در یکسال اخیر در روستاهای استان سمنان مرمت و بازسازی شده است. 

جمال گفت: مرمت و بازسازی مسجد جامع فرومد، چاپارخانه روستای ارمیان میامی، کاروانسرای الهاک، امامزاده شمس‌الدین روستای تویه دامغان، اجرای طراحی و لند اسکیپ مقبره شیخ حسن جوری، مرمت کاخ ابراهیم خان روستای ملاده مهدی شهر، مرمت و ساماندهی منطقه چشمه علی دامغان، مرمت آب انبار روستای قاطول گرمسار و ارگ اعلا سمنان در این ماه‌های اخیر صورت گرفته است. 

وی افزود: ۱۶ اثر ثبت شده استان سمنان در فهرست آثار ملی به روستاها تعلق دارد و این نشان می‌دهد که روستاهای استان تا چه میزان در توسعه گردشگری ظرفیت دارند. مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان سمنان بیان کرد: این اداره کل همچنین دوره‌های آموزشی توانمندسازی روستاها در حوزه گردشگری برای مدیران و فعالان اقامتگاه‌های بوم گردی، دهیاران و فعالان گردشگری روستاهای هدف گردشگری را نیز برگزار می‌کند.


گردشگری با تدوین بسته‌های سفر ارزان 

 مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان گفت: بهترین راهکار افزایش میزان اقامت گردشگران تعریف بسته‌های سفر ارزان از طریق برقراری ارتباط هتل‌داران با دفاتر خدمات مسافرتی مطرح کشوری است. 

جمال افزود: هتل‌داران برای افزایش میزان اقامت در تأسیسات گردشگری استان ارتباط خود با دفاتر خدمات مسافرتی را تقویت کنند. وی بزرگترین مشکل استان سمنان را بخشی نگری و اختلافات داخلی عنوان کرد و گفت: تمامی تاسیسات گردشگری استان باید با یکدیگر اتحاد داشته باشند و به صورت جمعی پیگیر مطالبات خود باشند. جمال بیان کرد: استان سمنان بدون تأمین زیرساخت گردشگری به ویژه در زمینه هتل‌داری از معبر به مقصد تبدیل نمی شود.


مهمانسراهای دولتی تعطیل شود

رئیس جامعه هتل‌داران استان سمنان نیز گفت: این مهمانسراها به صنعت هتل‌داری ضربه وارد می‌کنند و مانع ورود مسافران به هتل‌ها می شوند. «مهدی کردان» افزود: صدور بی رویه مجوز تاسیسات گردشگری، رواج خانه‌های استیجاری به عنوان محل اقامت مسافران و بدون دریافت مجوز از جمله مشکلات صنف هتل‌داران است. 

وی با بیان اینکه مشارکت شهرداری‌ها با میراث فرهنگی در زمینه ترویج فرهنگ و توسعه گردشگری موثر است، افزود: شهرداری ها باید بازوی صنعت گردشگری باشند. ۱۵ هتل، ۲ هتل آپارتمان، یک متل، 5 مجتمع گردشگری، ۲ اقامتگاه سنتی، ۵ مهمانپذیر و ۲۳ خانه مسافر در استان سمنان فعالیت دارند.
 

این خبر را به اشتراک بگذارید