• جمعه 14 اردیبهشت 1403
  • الْجُمْعَة 24 شوال 1445
  • 2024 May 03
شنبه 29 تیر 1398
کد مطلب : 66965
+
-

کشت سبزی ارگانیک در استهبان

این سو و آن سوی استان
کشت سبزی ارگانیک در استهبان

بیشتر سبزی‌ها مزه ندارند یا مزه‌های عجیب و غریب دارند. دلیلش این است که سم‌ها و کودهای شیمیایی در جان این محصولات می‌مانند، اما کشاورزان بخش ایج شهرستان استهبان تصمیم گرفتند سبزی‌های بامزه و طبیعی به مردم عرضه کنند. 

به گزارش ایرنا،‌ آنان که ۳۰ نفر بودند، با حمایت مرکز جهاد کشاورزی ایج طی یک دوره کامل آموزشی و کارشناسی‌شده، سبزی کاملاً پاک و ارگانیک در این منطقه کشت کردند.
به این ترتیب، سبزی سالم و بدون استفاده از کود و سم شیمیایی در ایج کشت شد و آن گونه که رئیس مرکز جهاد کشاورزی ایج استهبان اعلام کرده، بقیه کشاورزان هم از این نوع کشت استقبال کرده‌اند. 

«هادی درویش‌زاده» گفت: کشاورزان از فروردین ۹۸ پس از برگزاری چندین کلاس‌های ترویجی با استفاده از کودها و سموم بیولوژیک کاملاً عاری از سموم شیمیایی خطرناک، اقدام به کشت سبزی کردند.
وی دلیل طعم نامناسب بعضی میوه‌ها و سبزی‌ها را باقی ماندن سموم و کودهای شیمیایی در این سبزی‌ها عنوان کرد و گفت: با افزایش مصرف این سموم و کودها، آنتی‌اکسیدان‌های میوه و سبزی کاهش می‌یابد و از این رو محصولات کشاورزی بدون طعم و خاصیت می‌شوند.

این مسئول ادامه داد: استفاده زیاد از سموم دفع آفات و کودهای شیمیایی در زمین‌های کشاورزی، باقی ماندن این ترکیبات و عناصر در میوه و سبزی باعث افزایش نگرانی‌ها شده است و کارشناسان جهاد کشاورزی در تلاشند با استفاده از توصیه‌ها و برگزاری کلاس‌های ترویجی کودهای طبیعی و سموم بیولوژیکی را به کشاورزان معرفی کنند تا از مصرف بی‌رویه سموم شیمیایی کاسته شود.

این خبر را به اشتراک بگذارید