مواد غذایی ضدپیری
آمارهای رسمی منتشر شـــده نشان میدهد که مــردم کشــورهای موناکو، ژاپن و ســـنگاپور بالاترین امید به زندگی را در جهان دارند. غذا یکی از عوامل افزایش امید به زندگی در این کشورهاست. بسیاری از افراد بهدنبال غذاهایی با ترکیبات پیچیده برای بهبود سلامت و افزایش عمر خود هستند؛ غذاهایی که در اصطلاح تجاری به آنها اَبَرغذا (Superfood) گفته میشود. با این حال از دید بسیاری از متخصصان امور تغذیه چنین غذاهایی تأثیر مثبت قابل توجهی بر سلامت ندارند و یک رژیم غذایی سالم و متعادل میتواند اهداف فوق را برای ما به ارمغان آورد. به گزارش دیلیمیل، غذاهایی که تأثیر ضدپیری آنها ثابت شده به این شرح هستند؛ سویا و مشتقات آن ازجمله شیر سویا، توفو (پنیر سویا)، پروتئینهای بافتدار سویا، آرد سویا و ادامامه (سویای نارس پخته شده در داخل غلاف) دارای ترکیبات ضدسرطان و ضدپیری هستند. هویج حاوی کاروتنوئید زرد نارنجی به نام بتاکاروتن است. کاروتنوئیدها رنگدانههای طبیعی در گیاهان هستند.