۳۵ تا ۴۰درصد افراد بالای ۴۰سال در کشور مبتلا به کبد چرب هستند. امیر انوشیروانی، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران میگوید: رژیم غذایی نامناسب همچون استفاده زیاد از خانواده کربوهیدراتها و استفاده از فست فودها، زیاد غذا خوردن و در کنار آن عدمتحرک میتواند سبب بروز این بیماری شود که براساس یافتهها مشخص شد، ۵۰ درصد این بیماری با رژیم غذایی مناسب و بهبود فعالیت بدنی قابل درمان است. به گزارش ایسنا، انوشیروانی افزود: کبد چرب بهتنهایی شاید عوارض چندانی نداشته باشد ولی ۳۰سال پس از ابتلا میتواند سبب نارسایی کبدی شود البته سکتههای قلبی و مغزی از عوارض زودهنگام آن نیز به شمار میرود پس کبد چرب نوعی سندروم متابولیک محسوب میشود که با بیماریهایی همچون فشار خون بالا، دیابت و چاقی شکم در ارتباط است و همه این عوامل با رژیم غذایی مناسب و سبک زندگی درست و تحرک قابل پیشگیری است.
۴۰درصد افراد بالای ۴۰سال کبد چرب دارند
در همینه زمینه :