رئیس مرکز توسعه سلامت کیش گفت: برای جلوگیری از تخلفات بهداشتی و حفظ سلامت شهروندان، مرحله جدید طرح ضربتی بازرسی از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی در کیش اجرا میشود.
به گزارش مهر «محمدرضا رضانیا» افزود: از ۱۵ تیر طرح ضربتی بهداشت محیط در کیش آغاز شده و فعالیتها تا پایان تابستان ادامه دارد. نظارت بر تمام اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی در اماکنی مانند هتلها، رستورانها و... برای فراهم شدن شرایط مطلوب بهداشتی انجام میشود.
رئیس مرکز توسعه سلامت کیش، با تأکید بر اینکه نظارت کارشناسان بهداشتی برای حفظ سلامت عمومی با توجه به گرمای هوا تشدید میشود، از شهروندان خواست علاوه بر توجه به توصیههای کارشناسان بهداشتی، در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی هنگام خرید و تهیه مواد غذایی از جمله رعایت نکردن بهداشت فردی، نظافت و بهداشت محیط، نگهداری و فروش مواد غذایی غیربهداشتی و تاریخ گذشته و موارد مشابه از طریق سامانه شکایات مردمی ۱۹۰ و شماره تلفن ۰۷۶۴۴۴۲۳۳۱۱ مسئولان مرکز را مطلع کنند.
وی هدف از اجرای این طرح را بررسی وضعیت بهداشت فردی، عمومی و ارتقای وضعیت سلامت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی عنوان کرد و گفت: این طرح با حضور ۶ گروه 2 نفره از بازرسان بهداشت محیط، به صورت سرزده اجرا میشود و بازرسان بهداشت محیط با استفاده از دستگاههای سنجش پرتابل، نکات مورد نظر را بررسی میکنند و آموزشهای لازم را به متصدیان ارائه میدهند.
این مسئول افزود: در این طرح ضمن بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، بهویژه صنوف حساس، موارد مربوطه به بهداشت فردی، لوازم و ابزار کار، ساختمان، بهداشت مواد غذایی و مواد اولیه، دمای یخچال و فریزرها، سنجش کیفیت روغن مصرفی و سنجش بار میکروبی سطوح کنترل میشود.
رضانیا با اشاره به اجرای مرحله جدید طرح بازرسی سطح شهر اظهار کرد: در آغاز این طرح، بازرسان بهداشت محیط این مرکز از تمام نانواییها بازدید میکنند.
سه شنبه 18 تیر 1398
کد مطلب :
64618
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/E5Xg
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved