الحاق شام اسبی به اردبیل در انتظار یک توافق
فرماندار اردبیل: مشکلی با این الحاق نداریم و اداره مسکن و شهرسازی، شورا و اهالی روستا باید نظر نهایی خود را اعلام کنند
فرماندار اردبیل از الحاق منطقه شام اسبی به محدوده شهر اردبیل استقبال کرد و گفت: هیچ مانعی در این زمینه وجود ندارد. به گزارش ایسنا، «جواد زنجانی» گفت: منطقه شام اسبی با یک موقعیت خاص از پیشینه فرهنگی - تاریخی و همچنین حضور مردم در صحنههای دفاع از انقلاب برخوردار است، به طوری که اهالی این روستا هماکنون با بهرهمندی از برخی زیرساختها به توسعه کشاورزی و دامپروری مشغول هستند.
وی به مطالبه تعدادی از اهالی این روستا برای الحاق به شهر اردبیل اشاره کرد و افزود: در این الحاق باید مسکن و شهرسازی و همچنین شورا و شهرداری موافقت خود را اعلام کنند و در کنار آن خود اهالی نیز راغب به این الحاق باشند تا زمینه این الحاق فراهم آید. فرماندار بیان کرد: اهالی شام اسبی با یک همفکری و تعامل باید نظر نهایی خود را در مورد الحاق اعلام کنند تا سایر مقدمات کار نیز فراهم آید، به طوری که ما هیچ مانعی در این الحاق نمیبینیم، اما نظر نهایی را مردم خواهند داد.
زنجانی ادامه داد: البته الحاق مزایا و معایبی دارد و تمامی ساختوسازها و فعالیتهای عمرانی و آبادانی تحت مدیریت شورا و شهرداری خواهد بود و تعیین تکلیف ورودی شهر نیز از این منطقه با صرف 5 میلیارد تومان قابلاجراست. وی بیان کرد: در دورههای قبلی شورای شهر 5 منطقه روستایی نیار، گلمغان، ملایوسف، کلخوران و ملاباشی به محدوده شهر اردبیل اضافه شد، اما مشکلی که در این زمینه وجود دارد کاهش سرانه پرداختی مردم این مناطق به شهرداری از بابت ارائه خدمات است، به طوری که در نقطه مقابل 30 هزار تومان سرانه پرداختی مردم، شهرداری بیش از 500 هزار تومان به آنها خدمات میدهد.
زنجانی با استقبال از الحاق شام اسبی به اردبیل و ثمرات این الحاق گفت: امیدواریم با یک تصمیمگیری و نظر جامع در این زمینه کار و اقدام عملی انجام شود. وی با اشاره به ساخت مرکز بهداشت و مدرسه در این روستا در سالهای گذشته تاکید کرد: امروز نیز کتابخانه این روستا مورد بهرهبرداری قرار میگیرد و همه باید به تجهیز منابع کتابخانهای این روستا کمک کنند.
فرماندار با اشاره به احداث دوربرگردان در محدوده شام اسبی اظهار کرد: با مخالفت راه و شهرسازی اردبیل احداث این دوربرگردان لغو شده، ولی تلاش میکنیم با نظر کارشناسی برای ایمنسازی این مسیر و تامین اعتبار اقدام شود و در کنار آن نصب سرعتگیر و علایم هشداردهنده در توقف رانندگان ضروری به نظر میرسد.
زنجانی در مورد احداث 4باب کتابخانه روستایی در این شهرستان گفت: ما آمادگی داریم در چندین محله کمبرخوردار با همکاری خیرین و نهادهای غیردولتی و عمومی کتابخانههایی احداث کنیم که دولت نیز کمر همت ببندد تا به ساخت این مجموعهها کمک کند.