• پنج شنبه 1 خرداد 1404
  • الْخَمِيس 24 ذی القعده 1446
  • 2025 May 22
دو شنبه 3 تیر 1398
کد مطلب : 61689
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/j1XR
+
-

طرح ابتکاری آقای فروشنده

رایگان کتاب ببر

همین‌طور که در پیاده‌رو خیابان شهید نیک ملکی قدم می‌زنم و نانوایی آقاکریم را پشت سر‌می‌گذارم، فروشگاه نوشت‌افزار حسین آقا نظرم را جلب می‌کند. او جلو مغازه‌اش قفسه‌ای پر از کتاب‌های داستانی و قصه گذاشته بود تا رهگذران رایگان از آنجا کتاب مورد علاقه‌شان را بردارند و بخوانند. به سمت مغازه می‌روم تا از «حسین حیدری» صاحب مغازه، درباره انگیزه‌اش از این کار سؤال کنم. او می‌گوید: «این که چیزی نیست. برای کتابخوان شدن بچه‌های محله هرکاری از دستم برآید، انجام می‌دهم. حتی اگر با این کار یک نفر را به مطالعه تشویق کنم، ارزش دارد و هزاران بار خدا را شکر می‌کنم.»

وقتی از آقا مهدی می‌پرسم پول خرید این کتاب‌ها را چگونه تأمین می‌کند و آیا شهروندان کتاب‌ها را پس از خواندن بر می‌گردانند یا خیر، لبخندی می‌زند و می‌گوید: «بخشی از درآمد ماهانه‌ام را برای این کار کنار می‌گذارم و خدا می‌داند با رضایت برای‌ ترویج فرهنگ کتابخوانی هزینه می‌کنم، البته اهالی می‌دانند این کتاب‌ها برای مطالعه است و بیشتر وقت‌ها آنها را صحیح و سالم بر می‌گردانند تا دیگران هم از آن استفاده کنند. عده‌ای هم به جای کتابی که به امانت می‌برند 2 کتاب دیگر هدیه می‌آورند تا شهروندان به مطالعه تشویق شوند. به همین دلیل این قفسه‌ها هیچ‌وقت خالی نمی‌مانند.» 

تقدیر از شهروندان مشارکت‌جو 

 معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 18 برای ارتقای سطح فرهنگ جامعه همواره به مشارکت شهروندان در فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی امید داشته است.  «عیسی بیگدلی» مدیر اداره فرهنگی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 18 که از طریق همشهری محله با کاسب خوش‌ذوق و مروج فرهنگی آشنا شده، می‌گوید: «این‌‌نوع کارهای فرهنگی خودجوش در محله‌ها ارزشمند است و جای تقدیر دارد. افرادی مثل این آقا مهدی، گوهری گرانبها هستند که باید به کمک اهالی و رسانه‌ها شناسایی و به‌عنوان شهروندان فعال و پویا به جامعه معرفی شوند.»

این خبر را به اشتراک بگذارید