معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: توسعه مزارع گل محمدی در بخشهای مختلف استان بر اساس راهبرد تغییر الگوی کشت بود و پیشبینیهای لازم برای موفقیت این طرح اندیشیده شده است.
«محمد علی سلامی» در گفتوگو با ایرنا افزود: برای اجرای مؤثر راهبرد تغییر الگوی کشت در قم به دنبال استفاده از گیاهان مناسب شرایط آب و هوایی استان هستیم و در همین رابطه، گل محمدی از جمله گیاهانی است که میتواند در برابر تنشهای محیطی از خود مقاومت خوبی نشان دهد.
وی با اشاره به اینکه کشت گیاه گل محمدی مورد استقبال کشاورزان قمی قرار گرفته است ادامه داد: توسعه کشت این محصول به دلیل داشتن مزیتهای اقتصادی در کنار بازدهی مطلوب در مزارع استان ادامه مییابد. سلامی افزود: گل محمدی در مقایسه با بسیاری از انواع گیاهان برای تولید به آب کمتری احتیاج دارد و همچنین مدت زمان به ثمر نشستن این محصول کوتاه است و همین عوامل باعث میشود توسعه کشت آن در مزارع استان با جدیت دنبال شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: درآمدزایی مناسب از دیگر عوامل مورد توجه در توسعه کشت گل محمدی در قم است و بسیاری از کشاورزان قمی در حال تغییر الگوی کشت خود و استفاده از این گیاه برای رونق بخشیدن به کسب و کار خود هستند. وی بیان کرد: بر اساس پیشبینیها در بهار امسال حدود ۴۰۰ تن گل محمدی از سطح مزارع استان برداشت میشود که این رقم نشاندهنده عملکرد موفق کشاورزان قمی در تولید این محصول است.
وی ادامه داد: بهرهبرداری از کارخانههای پیشرفته برای فرآوری محصولات مرتبط با گل محمدی در استان از جمله برنامههای سازمان جهاد کشاورزی قم است که میتواند نقش مؤثری در افزایش ارزش افزوده اقتصادی تولید این محصول داشته باشد.
سه شنبه 28 خرداد 1398
کد مطلب :
60166
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/LE8D
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved