• شنبه 21 تیر 1404
  • السَّبْت 16 محرم 1447
  • 2025 Jul 12
دو شنبه 27 خرداد 1398
کد مطلب : 59884
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/7Zl8
+
-

افزایش صادرات نمد از چهارمحال و بختیاری

معاون صنایع‌ دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری گفت: صادرات نمد از استان افزایش یافت.

«مهرداد رئیسی» در گفت‌وگو با مهر ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: در سال ۹۷ بیش از ۱۱۴ هزار دلار نمد از چهارمحال و بختیاری صادرات شده است.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان افزود: نمدهای تولیدی چهارمحال و بختیاری به کشورهای افغانستان، عراق، سوئد و آمریکا صادر شده است.

وی با تاکید بر این‌که نمد از مهم‌ترین محصولات بخش صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری به شمار می‌رود، بیان کرد: تولید محصولات متنوع و خلاقانه موجب رونق بخش نمد در این استان شده است.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان در ادامه اظهار کرد: توسعه بخش صنایع‌دستی زمینه‌ساز ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی در استان خواهد بود.

این خبر را به اشتراک بگذارید