گرانفروشان یزد نقره داغ میشوند
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت یزد با بیان اینکه برای بازرسی هرچه بهتر بازار نیازمند همکاری دستگاههای استان هستیم، گفت: اگر کالایی در بازار حتی یک ریال بیشتر از قیمت مصوب فروخته شود، برخورد میکنیم.
به گزارش تسنیم، «محمدرضا علمدار یزدی» در کارگروه تنظیم بازار استان یزد که در سالن موحدین استانداری برگزار شد، با بیان اینکه پایان سال گذشته دو مرحله شکر در استان توزیع شد، اظهار کرد: هر مرحله 5 هزار تن بود که جمعا 10 هزار تن شکر برای صنف، صنعت و خانوار توزیع شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت یزد با اشاره به اینکه 5 هزار تن اولیه شکر بر اساس ظرفیت اسمی در استان توزیع شد، گفت: در 5 هزار تن دوم تغییراتی در نحوه توزیع در سطح استان ایجاد کردیم، به این صورت که ظرفیت اسمی و آمار تولید ملاک قرار گرفت تا کسی که مغازهاش تعطیل است نتواند شکر دریافت کند و برای صنف هم، میزان شکر مورد نیاز در اختیار اتحادیه قرار گرفت.
وی با بیان اینکه از ابتدای اردیبهشت امسال 3 هزار و 200 تن سهمیه برای صنف و صنعت اعلام شد، افزود: بلافاصله در مرحله بعدی یکهزار و 800 تن بازهم برای صنف و صنعت و دو بار با وزن 285 تن برای خانوار اعلام شد.
علمدار یزدی اضافه کرد: کمیته نظارت بر توزیع این شکرها در ابتدای امسال به اینگونه عمل کرد که در 3 هزار و 200 تن اول، 60 درصد برای صنعت و 40 درصد برای اصناف شکر توزیع شد و در مرحله دوم هزار و 100 تن به صنعت و 700 تن دیگر به صنف ارائه شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت یزد افزود: یکی از فروشگاههای استان نرمافزاری را طراحی و شکر را بر اساس کارت ملی توزیع کرد و در این زمینه نیز بسیار خوب عمل کرد که میتواند برای بقیه توزیعهایی که در آینده انجام میشود الگو قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه سهمیههای آینده شکر استان پیگیری و اعلام شود، افزود: وقتی سهمیه قطع شود نگران افزایش قیمت قند و شکر هستیم که امیدواریم فعالیتهای لازم برای جلوگیری از افزایش قیمت انجام شود.
علمدار یزدی در ادامه با تاکید بر اینکه ستاد تنظیم بازار یکی از اولویتهای صنعت و معدن و تجارت استان یزد است، افزود: یکی از مباحث مهم در بازار، بازرسی است که در این خصوص نیازمند همکاری هرچه بیشتر دستگاههای استان هستیم که بتوانیم نظارتهای بهتر و بیشتری را در بازار داشته باشیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت یزد در ادامه با بیان اینکه اگر روزی در ستاد تنظیم بازار قیمتی را مصوب میکردیم و در بازار تفاوت ناچیزی را میدیدیم اقدامی برای تشکیل پرونده نمیکردیم، خاطرنشان کرد: امروزه به شکلی است که اگر در بازار مشاهده کنیم که اعداد و ارقام حتی یک ریال هم بیشتر از قیمت مصوب شده در ستاد تنظیم بازار استان یزد باشد، رسیدگی و با تشکیل پرونده برای فرد متخلف، آن را به مراجع قضایی تحویل میدهیم تا رسیدگی شود.