• دو شنبه 17 اردیبهشت 1403
  • الإثْنَيْن 27 شوال 1445
  • 2024 May 06
دو شنبه 20 خرداد 1398
کد مطلب : 58173
+
-

مصرف بی‌رویه آب قم را شور می‌کند

معاون بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب استان از افزایش نگران‌کننده مصرف آب در قم خبر داد و گفت: با ادامه روند کنونی مصرف، ناچار به استفاده از منابع زیرزمینی هستیم که شوری آب را به دنبال دارد.

به گزارش ایسنا، «مجتبی وزین افضل» با اشاره به افزایش مصرف آب در قم اظهار کرد: با افزایش ناگهانی دما در روزهای پایانی اردیبهشت، رشد تولید آب روند صعودی پیدا کرد. 

وی با بیان این‌که میزان تولید در حال حاضر نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از 9 درصد رشد داشته است روند کنونی افزایش را نگران‌کننده دانست و گفت: در سال 96 حداکثر تولید 4 هزار و 800 لیتر در ثانیه بود که این مقدار در سال گذشته به 5 هزار و 200 لیتر در ثانیه رسید و در صورت تداوم رشد مصرف انتظار می‌رود این میزان در سال 98 نیز افزایش یابد. 

معاون بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب استان قم EC شبکه آب‌رسانی قم را بین 400 تا هزار و 100 اعلام کرد و گفت: این میزان در محدوده مناسب قابل شرب قرار دارد و قابل آشامیدن بدون استفاده از دستگاه‌های آب شیرین‌کن است. وی با بیان این‌که از ابتدای سال تاکنون آب شیرین در شبکه آب بهداشتی توزیع شده است افزود: طی این مدت به منظور تحویل آب با کیفیت مناسب به شهروندان، بیشترین برداشت از سرشاخه‌های دز انجام شده است. 

معاون بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب استان قم با بیان این‌که حداکثر توان تصفیه و تولید تصفیه‌خانه آب قم 3 هزار و 800 لیتر بر ثانیه است اظهار کرد: هر چه میزان مصرف از توان تصفیه خانه بالاتر رود، باید بقیه آب مورد نیاز شهر را از طریق چاه‌های علی‌آباد و داخل شهر تأمین کنیم که انتظار می‌رود در روزهای آینده آب شبکه به مرور لب شور شود.

وی با تأکید بر این‌که تلاش شرکت آب و فاضلاب، تأمین آب با کیفیت مناسب است، بر لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب و پرهیز از اسراف تأکید کرد و گفت: در صورت همکاری شهروندان برداشت از منابع زیرزمینی کاهش می‌یابد و آب با کیفیت مطلوب‌تری در شبکه توزیع خواهد شد.
 

این خبر را به اشتراک بگذارید