• پنج شنبه 18 بهمن 1403
  • الْخَمِيس 7 شعبان 1446
  • 2025 Feb 06
یکشنبه 19 خرداد 1398
کد مطلب : 58052
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/q4wp
+
-

بازدید 200 هزار گردشگر از شهرستان کلات

خبر
بازدید 200 هزار گردشگر از شهرستان کلات

فرماندار کلات گفت: طی تعطیلات 4 روز اخیر حدود ۲۰۰ هزار گردشگر از مناظر طبیعی و اماکن تاریخی این شهرستان دیدن کردند. به گزارش ایرنا، «مهدی ناصری» افزود: مناطق ییلاقی ارتکند و سررود در مسیر جاده مشهد- کلات و روستای بابا رمضان در دهستان هزارمسجد بخش مرکزی این شهرستان پذیرای بیشترین گردشگران طبیعی این شهرستان بوده‌اند. 

وی ادامه داد: کاخ خورشید، مسجد کبود گنبد و ابنیه تاریخی شهر کلات نادر نیز از جمله اماکن تاریخی این شهرستان است که با اقبال گردشگران مواجه بوده است و طی این روزها حدود 5 هزار نفر از کاخ خورشید دیدن کرده‌اند. فرماندار کلات گفت: با وجود این‌که اقامت این تعداد گردشگر بیشتر در مناطق طبیعی شهرستان بوده است و طی این روزها نیز فضاهای متعددی برای بوم‌گردی و پذیرایی از گردشگران آماده شده بود، اما باز هم با کمبود اماکن اقامتی در شهرستان مواجه شده‌ایم که با توجه به حجم چندبرابری گردشگران نسبت به جمعیت ۳۷ هزار نفری شهرستان این موضوع غیرقابل اجتناب بود. 

ناصری از ترافیک پرحجم جاده‌های شهرستان کلات طی این روزها خبر داد و افزود: خوشبختانه تنها تصادف جرحی در راه‌های شهرستان مربوط به برخورد 2 دستگاه موتورسیکلت در یک جاده روستایی بود که به جراحت 2 راکب منجر شد. 

مرکز شهرستان ۳۷ هزار نفری کلات در فاصله ۱۵۵ کیلومتری شمال شرق مشهد واقع است و شامل 2 بخش مرکزی و زاوین با ۶۸ روستاست که ۲۷ هزار نفر از جمعیت این شهرستان را در خود جای داده‌اند. کلات از سمت شمال و شرق، هم‌مرز با جمهوری ترکمنستان است.

این خبر را به اشتراک بگذارید