افزایش 2 برابری تولید گندم در اصفهان
افزایش 2 برابری تولید گندم در اصفهان نسبت به سال قبل جزو خبرهای خوشایندی است که از سوی مسئولان اعلام میشود، در حالی که در سالهای گذشته به دلیل کمآبی، تولید گندم در این استان با کاهش قابل توجهی روبهرو بود. به گزارش همشهری، بر اساس آمار موجود سازمان جهاد کشاورزی، سطح زیر کشت گندم این استان با پیشرفت قابل ملاحظهای در سال جاری به 65 هزار و 239 هکتار آبی و 26 هزار و 15 هکتار دیمی رسیده است.
منصور قماشی، مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان، از تولید 300 هزار تن گندم در این استان در سال زراعی جاری خبر میدهد. با توجه به بارندگیهای اخیر و جریان زایندهرود، تولید این محصول افزایش یافته است.
به گفته محمودرضا افلاکی، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی اصفهان، در مناطق گرم استان که شامل شهرستانهای کاشان، اردستان، نطنز، نائین و خور و بیابانک است درمجموع 3863 هکتار اراضی زیر کشت گندم رفته است و تولید 15 هزار و 557 تن گندم پیشبینی میشود. در مناطق معتدل شهرستانهای اصفهان، شاهینشهر، تیران و کرون، شهرضا، دهاقان، فلاورجان، نجفآباد، مبارکه، لنجان و خمینیشهر 19 هزار و 930 هکتار کشت گندم آبی و 28 هزار و 131 هکتار کشت گندم تاخیری و پیشبینی برداشت 218 هزار و 628 تن گندم را شاهد خواهیم بود.
در مناطق سرد استان، شهرستانهای چادگان، فریدن، بوئین و میاندشت، فریدونشهر، گلپایگان، خوانسار و سمیرم گندم به میزان 13 هزار و 315 هکتار به صورت آبی و 25 هزار و 830 هکتار به صورت دیم کشت شد و 74 هزار و 949 تن برداشت پیشبینی شده است.