• چهار شنبه 26 اردیبهشت 1403
  • الأرْبِعَاء 7 ذی القعده 1445
  • 2024 May 15
یکشنبه 12 خرداد 1398
کد مطلب : 57514
+
-

12ابتلا به تب کریمه و 2فوتی طی امسال

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت ضمن هشدار نسبت به بروز موارد بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما و تأکید بر لزوم رعایت موارد بهداشتی جهت جلوگیری از انتقال بیماری،  گفت: از ابتدای امسال تاکنون 12نفر به این بیماری مبتلا شده‌ و متأسفانه 2 نفر از آنها نیز جان باخته‌اند. محمدمهدی گویا در گفت‌وگو با ایسنا  با اشاره به کاهش ۵۰ درصدی آمار ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو تا این مقطع زمانی در سال‌جاری و نسبت به سال گذشته،  گفت: از ابتدای امسال ۱۲ نفر به این بیماری دچار شده‌اند که از این تعداد 2 نفر فوت کرده‌اند؛ البته این به هیچ عنوان نشان‌دهنده این نیست که بگوییم موارد ابتلا به بیماری تا پایان سال نیز کمتر از سال گذشته خواهد بود.
وی تأکید کرد: از آنجا که ابتلا به این بیماری در فصول گرم سال بیشتر اتفاق می‌افتد،  پایان تابستان آمار دقیق‌تری از ابتلا به این بیماری خواهیم داشت. گویا در ادامه انتقال بیماری تب‌کریمه کنگو به انسان را از 3 راه محتمل دانست و گفت: معمولاً کسانی به این بیماری دچار می‌شوند که با دام و حیوانات بیشتر سروکار دارند و کنه‌ای که منتقل‌کننده این بیماری به انسان است از بدن دام به بدن انسان منتقل می‌شود. کسانی که در خانه دام نگهداری می‌کنند،  افراد شاغل در کشتارگاه‌ها،  ساکنان مناطق روستایی که با دام ارتباط بیشتری دارند و... بیشتر در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند؛ البته این بیماری در دام آلوده،  علامت ظاهری ندارد.
وی افزود: راه دوم انتقال بیماری،  هنگام ذبح دام است. اگر ذبح به شکل اصولی و بهداشتی در کشتارگاه‌ها با حضور متخصصان مربوطه انجام شود،  دیگر جای نگرانی برای انتقال این ویروس از گوشت دام ذبح شده وجود ندارد؛ چراکه گوشت پس از ذبح به‌مدت ۲۴ ساعت در فضایی به نام پیش‌سرد نگهداری می‌شود که در همین مدت اگر ویروسی وجود داشته باشد،  از بین می‌رود.

این خبر را به اشتراک بگذارید
در همینه زمینه :