ایمنی و سلامت کارگران میادین میوه و تره بار ارتقا مییابد
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار در آستانه «روز جهانی کارگر» با اشاره به اهمیت و جایگاه کارگران میادین و بازارهای میوه و ترهبار در خدماترسانی به شهروندان گفت: «برای ارتقای ایمنی و سلامت کارگران شاغل در این مراکز، استاندارد HSE را در تمامی میادین اجرا خواهیم کرد.» به گزارش همشهری، سیدسعید راد با تأکید بر لزوم توجه به کارگران بهعنوان سرمایه انسانی سازمانهای خدماترسان ادامه داد: «تاکنون 18میدان و 95بازار میوه و تره بار براساس اصول و ضوابط HSE استانداردسازی شده و بخشهای رفاهی استاندارد ویژه کارگران برای آنها درنظر گرفته شده و این روند تا اجرای استاندارد HSE در تمامی میادین و بازارهای میوه و ترهبار ادامه خواهد یافت.» او بهوجود تشکیلات HSE در سازمان مدیریت میادین میوه و ترهبار اشاره کرد و گفت: «علاوه بر ایجاد زیرساختهای مناسب برای ارتقای ایمنی و سلامت کارگران، با استقرار و نگهداشت مدیریت سامانه HSE در هر میدان و بازار، نظارت مستمر و دائم بر عملکرد آنها صورت میگیرد.» راد، تامین آسایش و رفاه کارگران بهعنوان یکی از اولویتهای سازمان مدیریت میادین را مورد تأکید قرار داد و عنوان کرد: «هماکنون 210خوابگاه با ظرفیت 3931نفر و 40سالن غذاخوری در میادین و بازارهای میوه و تره بار در اختیار کارگران قرار دادهایم و در تلاش هستیم تا امکانات رفاهی و تسهیلات خدماتی بیشتری را به این عزیزان اختصاص دهیم.» مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با اشاره به اینکه موضوع بیمه یکی از مهمترین دغدغههای کارگران است، تأکید کرد: «هماکنون 3470نفر از کارگران میادین و بازارهای میوه و تره بار تحت پوشش بیمه قرار دارند و بر موضوع بیمه کارگران از سوی بهره برداران و غرفه داران تأکید داریم. گفتنی است، سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار هر سال با کمک سازمانهای مربوطه، برنامههای متنوعی را به مناسبتهای مختلف نظیر هفته کارگر، هفته سلامت، هفته دیابت، هفته سرطان، هفته کارگر و... برای کارگران شاغل در میادین و بازارهای میوه و تره بار اجرا میکند.»