
کاهش تنوع زیستی تهدید جدی امنیت غذایی

سازمان خوارباروکشاورزی ملل متحد (فائو) نسبت به کاهش تنوع زیستی در محیطزیست و تأثیر منفی آن بر تولید مواد غذایی هشدار داد.
به گزارش ایسنا، در گزارشی که ژاپن تودی به نقل از فائو منتشر کرده آمده است: شواهد متعددی وجود دارد که نشان میدهد تنوع زیستی که اساس سیستم غذایی بشر را تشکیل میدهد در تمامی نقاط جهان رو به کاهش است. در این شرایط تولید مواد غذایی و محیطزیست با تهدید جدی روبهرو میشوند.به گفته کارشناسان با از بین رفتن گیاهان، امکان بازگرداندن حیوانات و گونههای میکروارگانیسم که در سیستم غذایی بشر نقش حائزاهمیتی دارند، وجود ندارد.
تنوع زیستی، سیستم کشاورزی را قادر میسازد تا برابر شوکهایی همچون شیوع بیماریها و آفتها و مقابله با تغییرات اقلیمی مقاومتر شوند. تغییر در بهرهگیری از آب و زمین و مدیریت آنها در کنار آلودگی و سوءاستفاده از این منابع موجب از بین رفتن تنوع زیستی شده است.