• دو شنبه 17 شهریور 1404
  • الإثْنَيْن 15 ربیع الاول 1447
  • 2025 Sep 08
پنج شنبه 25 بهمن 1397
کد مطلب : 47751
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/pj5X
+
-

عجیب‌ترین غذاهای رستورا‌‌ن‌های ایرانی

ایرانی‌ها نیز مانند بسیاری از مردم دنیا هم غذای هوایی دارند، ‌هم غذای زمینی و هم غذای دریایی. البته در کشور ما غذای زمینی بیشتر خاطرخواه دارد و جایگاهش با بقیه غذاها متفاوت است. اگرچه بارها و بارها خوردن غذاهای دریایی توسط متخصصان علوم تغذیه و کارشناسان مربوطه توصیه شده اما ایرانی‌ها اصولا با گوشت گاو، گوسفند و مرغ بیشتر سازگارند. به رغم تمام علاقه‌ای که مردم ما به غذاهای زمینی دارند، چند سالی است که غذاهای عجیب و غریب وارد رستوران‌های ما شده که برخی از مردم کنجکاو و به اصطلاح به روز را مشتاق کرده تا آنها را امتحان کنند؛ غذاهایی که تست و خوردنشان به نوعی موجب باکلاس دیده شدن برخی از جوانان جامعه می‌شود.

سوشی



شاید دیگر این غذای کره‌ای و ژاپنی برای برخی از مردم غذای عجیب و تازه‌ای نباشد و آن را در زمره عجیب‌ترین غذاهای بین‌المللی که در رستوران‌ها سرو می‌شود، قرار ندهند اما بسیاری از مردم حتی نمی‌دانند این غذا چیست و مواداولیه‌اش از چه چیزهایی تشکیل شده است. دانستن اینکه بخشی از سوشی از ماهی خام تشکیل می‌شود، برای بسیاری از مردم کافی است تا آن را در زمره عجیب‌های رستوران‌ها قرار‌دهند. هم‌اکنون در تهران حدود 10رستوران وجود دارد که به‌صورت اختصاصی به سرو سوشی‌های مختلف می‌پردازند؛ از سوشی‌های اصیل ژاپنی و کره‌ای گرفته تا سوشی‌هایی که کاملا با مزاج ایرانی‌ها سازگار شده و مواد خامشان حذف شده است.

لابستر یا شاه میگو



لابستر یا همان خرچنگ نیز از جمله غذاهای عجیبی است که تا همین چند وقت پیش جایگاهی در میان فرهنگ غذایی ما نداشت اما اخیر این غذا که برخی از رستوران‌ها با توجیه شاه میگو بودن آن را ارائه می‌دهند، به یکی از انتخاب‌های افراد کنجکاو برای امتحان غذاهای جدید تبدیل شده است. امروزه علاوه بر رستوران‌های چینی و تایلندی پایتخت، سوپرمارکت‌های آنلاین نیز اقدام به فروش این غذای دریایی می‌کنند تا از سودی که فروش محصولات غذایی عجیب و غریب در بازار امروز دارد، بهره ببرند.

گوشت نهنگ و کوسه
بدون شک برای اهالی جزیره کیش و قشم این گوشت‌ها چیز تازه و عجیبی نیست و از دیرباز در رستوران‌ها و مراکز عرضه غذاهای دریایی از این گوشت‌ها استفاده کرده‌اند اما برای مردم شهرهای دیگر عرضه این قبیل غذاهای دریایی در رستوران‌ها تازگی دارد و دیدن کباب کوسه، پودینی کوسه، کباب نهنگ و... در منوی رستوران‌های لوکس موجب تعجب‌شان می‌شود. گفتنی است سینی غذاهای دریایی که شامل گوشت کوسه، نهنگ، هشت‌پا و مار‌ماهی... است همیشه یکی از غذاهای پرطرفدار جزیره قشم و کیش بوده است.

هشت پا، جدیدترین منوی رستوران‌ها



از سرو لابستر وکوسه و نهنگ که بگذریم در چند وقت اخیر غذاهای دریایی دیگری نیز وارد منوی برخی از رستوران‌ها شده است که نه‌تنها عجیب و باور نکردنی است بلکه به نوعی مشمئز‌کننده است. سوشی هشت‌پا، سوپ هشت‌پا، برنج سرخ شده به همراه هشت‌پا و هشت‌پای بخار پز ازجمله غذاهایی است که جدیدا در منوی برخی از رستوران‌های لوکس جا خوش کرده است. البته فروش آن غیرقانونی است.

ماهی‌مرکب یا کالامری


با اینکه کالامری یا خساک یکی از غذاهای محلی و قدیمی جزیره قشم است، اما برای اغلب مردم دیدن ماهی از خانواده هشت‌پا در منوی غذایی بسیار عجیب است. هرچند که این ماهی امروزه در اغلب مراکز اصلی عرضه غذاهای دریایی یافت می‌شود اما هنوز نیز در زمره عجیب‌ترین غذاهای ایرانی قرار دارد که برخی حتی نام آن را نشنیده‌اند. اگر تا پیش از این کالامری فقط در جزیره قشم یافت می‌شد، امروزه در برخی از  رستوران‌ها و فست‌فودهای آنلاین شهرهای بزرگ موجود است.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید