خبرهای کوتاه / شهر
بهرهبرداری از رستورانی با استانداردهای زیستمحیطی
معاون فنی و عمرانی سازمان پایانهها و پارکسوارهای شهرداری تهران گفت: «عملیات طراحی، ساخت و اجرای غرفه رستوران پایانه غرب در مدت 90روز با لحاظ نمودن کلیه استانداردها و آییننامههای روز مهندسی به پایان رسید.» به گزارش شهرنوشت، مهران احسانی عنوان کرد: «غرفه مذکور با مساحت تقریبی 240مترمربع بنای مفید، از اسکلت بتنی مطابق با آییننامه نظام مهندسی استان تهران و با رعایت استانداردهای لازم مطابق طراحی فنی زیرشاخههای سازه، معماری، مکانیکال و الکتریکال طراحی و در قالب طرحهای مشارکتی اجرا و در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به بهرهبرداری رسید.» او ادامه داد: «با حرکت به سمت نوسازی و استانداردسازی بناهای مستهلک و قدیمی، دستیابی به این مهم میسر خواهد شد.» احسانی در پایان با تأکید بر رعایت دستورالعملهای زیستمحیطی و HSE گفت: «در مسیر ساخت این پروژه یک درخت با قدمت 15ساله وجود داشت که با طراحی زیستمحیطی توانستیم، درخت یادشده را حفظ کنیم.»
آغاز مطالعات جانمایی مناسب در استان تهران
استاندار تهران گفت: «ستاد مدیریت بحران کشور و استان تهران مطالعاتی را در زمینه جانمایی استان آغاز کردهاند تا اگر حادثهای اتفاق افتاد، تمهیدات لازم پیشبینی شده باشد.» انوشیروان محسنیبندپی، استاندار تهران در رابطه با جانمایی مناسب استان تهران در مقابله با حوادثی همچون زلزله به باشگاه خبرنگاران جوان عنوان کرد: «تهران با ۸ میلیون نفر جمعیت یکی از کلانشهرهای دنیاست و از تراکم بالایی برخوردار است. تهران یکی از شهرهای زلزلهخیز جهان نیز محسوب میشود که این عنوان نباید شهروندان را نگران کند.» او ادامه داد: «همانطور که میدانید بیشتر شهرهای جهان روی گسلهای فعال زلزله بنا شدهاند، اما برای جلوگیری از کاهش خسارات ناشی از زمین لرزه تدابیری درنظر گرفته شده است.»