• یکشنبه 20 مهر 1404
  • الأحَد 19 ربیع الثانی 1447
  • 2025 Oct 12
چهار شنبه 12 دی 1397
کد مطلب : 43279
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/2QJP
+
-

اخبار

افزایش دسترسی حکیمیه به بزرگراه زین‌الدین



معبر خروجی بزرگراه شهید زین‌الدین به محله حکیمیه ساخته می‌شود. شهردار ناحیه 8 منطقه4 دراین‌باره گفت: «این معبر برای افزایش دسترسی اهالی حکیمیه به شبکه بزرگراهی در مسیر غرب به شرق بزرگراه شهید زین‌الدین قبل از پل شهید باباییان ایجاد خواهدشد.» «حامد قاسمی» افزود: «اکنون تنها مسیر خروجی محله در خیابان دماوند است که با راه‌اندازی این معبر، علاوه بر ایجاد دسترسی جدید به بلوار شهید باباییان، ترافیک خیابان‌های دماوند و شهیدعباسپور نیز کاهش می‌یابد.» او ادامه داد: «فعالیت عمرانی این طرح آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود تا 4 ماه آینده یعنی اوایل سال 1398به بهره‌برداری برسد.» به گفته قاسمی پیش از این قرار بود یک رمپ برای خروجی حکیمیه به بزرگراه ساخته شود که به دلایل فنی و مهندسی اجرا نشد. 

40‌درصد مدارس منطقه 8 فرسوده‌اند

حدود 40‌درصد مدارس منطقه 8 فرسوده هستند. جانشین شهردار منطقه 8 در ستاد مدیریت بحران دراین‌باره گفت: «اکنون 167 مدرسه در این منطقه وجود دارد که برخی از آنها در محله‌های بافت فرسوده از جمله محله کرمان و وحیدیه قرار گرفته و قدمت بالایی دارند.» «اکبر صادق بیگی» افزود: «از این‌رو شناسایی و تشخیص مخاطرات مدارس در قالب طرح مدرسه آماده به تازگی در منطقه پایان یافته و سند مخاطرات آنها آماده و نتایج به سازمان مدیریت بحران ارجاع شده‌است که در مراحل بعدی اقدامات رفع مخاطرات انجام خواهد شد.» این طرح با هدف ارتقای آمادگی و ایمنی مدارس و توانمندسازی دانش‌آموزان در مواقع بحران انجام شده است. 

  عدد خبر  

11 سایت برف‌روبی برای پیشگیری از مسدودشدن معابر هنگام بارش برف در نواحی منطقه4 آماده شده‌است. همچنین 230 کارگر خدمات شهری و 173دستگاه انواع ماشین‌آلات سبک و سنگین شبانه‌روز برای برف‌روبی آمادگی دارند. 

500  جلد کتاب در زمینه‌های مختلف در کافه کتاب غرفه بازیافت پل دوم ابوذر منطقه 14 رایگان امانت داده می‌شود. 

15 پلاک بافت فرسوده محله شهید اسدی منطقه 13 با مساحتی بیش از 671‌مترمربع با هدف بهبود کیفیت محیط زندگی شهروندان و مشارکت شهرداری منطقه و سازمان نوسازی شهر تهران، تجمیع و نوسازی می‌شود. 

5 درمانگاه ناحیه 2 زباله‌های عفونی خود را در مخازن مخصوصی که شهرداری توزیع کرده، جمع‌آوری می‌کنند. 


  اخبار چند خطی  

 منطقه4 بخشی از بلوار مقابل ایستگاه‌های آتش‌نشانی منطقه 4 با هدف سرعت‌بخشیدن به عملیات‌های امداد و نجات حذف می‌شود. اکنون 9 ایستگاه آتش‌نشانی در این منطقه فعالند که به دلیل وجود بلوار در جلو برخی از آنها، خودروهای امدادی ناچارند بلوار را دور بزنند. 

منطقه8 محصولات تولیدی بانوان کارآفرین رو‌ز چهارشنبه در بازارچه کارآفرینی سرای محله مدائن به فروش می‌رسد. این مرکز در خیابان مدائن جنوبی، خیابان برادران حاجی عبادی قرار دارد. 

منطقه 13 کارگاه آموزشی رایگان گریم کودکان در کانون هنری سرای محله امامت برگزار می‌شود. 

منطقه 4 نهرها و فضای سبز خیابان درختی محله جوادیه بازپیرایی می‌شود. به گفته «محمد غلامزاده» دبیر شورایاری محله، درختان خیابان درختی در ماه‌های گذشته به دلیل کم‌آبی خشک شده‌ بود. 

منطقه 8  دوره‌های آموزش خوشنویسی نستعلیق، تحریری، نقاشی‌خط و لاتین در سرای محله فدک برگزار می‌شود. این مرکز در خیابان جانبازان غربی، ضلع شمالی میدان هلال‌احمر قراردارد. 

منطقه 13 مرکز نیکوکاری دوکوهه به نیازمندان خدمات رایگان در زمینه‌های تهیه جهیزیه، سیسمونی، تحصیل، آزادی زندانیان غیرعمد، درمان و... ارائه می‌دهد. این مرکز در بزرگراه شهید یاسینی، جنب بوستان جنگلی سرخه‌حصار است. 

منطقه 14 فیلم‌های کمدی «پاستاریونی»، «وای آمپول» و «لس‌آنجلس» در مجتمع سینمایی شکوفه در میدان شهدا اکران می‌شود. بهای بلیت 12 هزار تومان و روزهای یکشنبه و سه‌شنبه نیم‌بهاست. 

منطقه 14
 جشنواره دوشنبه‌های سالمندی با اجرای بازی‌های نشاط سالمندی، معاینه پزشکی، دورهمی، مشاوره و... در بوستان‌های منطقه پذیرای افراد است. 


   اخبار کوتاه    

افتتاح فروشگاه رفاه: سومین فروشگاه زنجیره‌ای رفاه منطقه 4 در خیابان امام حسین(ع) محله حکیمیه راه‌اندازی می‌شود. به گفته شورایاران افتتاح این مرکز در نزدیکی مجتمع قضایی موجب افزایش ترافیک این خیابان خواهدشد. 

مناسب‌سازی بوستان: بوستان ملت محله مجیدیه منطقه 4 برای استفاده توان‌یابان مناسب‌سازی شد. نصب کفپوش ویژه نابینایان، ایجاد رمپ در ورودی و معابر بوستان، نصب آبخوری و سرویس بهداشتی ویژه معلولان از جمله اقدامات انجام شده است. 

مشاوره حقوقی رایگان: خدمات مشاوره حقوقی رایگان در سرای محله تسلیحات ارائه می‌شود. این برنامه با هدف جلوگیری از عوامل تنش‌زا و چگونگی مقابله با آنها و شامل مشاوره حقوقی، مالی و خانوادگی است. سرای محله تسلیحات در خیابان شهیدمدنی قرار دارد. 

آموزش رایگان کاراته: کلاس‌ آموزش رایگان کاراته برای نیازمندان در سرای محله سرخه‌حصار منطقه 13 برگزار می‌شود. به گفته «اعظم میرزایی» مدیر محله، این دوره‌های آموزشی روزهای زوج از ساعت 17 تا 19 در  کوی نیروی هوایی درحال اجراست. 

جمع‌آوری آب‌های سطحی: تونل جمع‌آوری آب‌های سطحی در خیابان نفیس محله مینابی به بهره‌برداری می‌رسد. این تونل به طول2 هزارمترمربع با هدف جمع‌آوری آب‌های سطحی این خیابان و آب‌های روان مناطق بالا دست طراحی شده‌است. 

قرآن به زبان انگلیسی: دوره «قرآن به زبان انگلیسی» برای کودکان 3 تا 6 سال در سرای محله شکوفه منطقه 14 اجرا می‌شود. به گفته «نسترن مقدم» مدیر محله، سوره‌های کوچک به زبان شعر و انگلیسی روزهای شنبه و چهارشنبه از ساعت 10 تا 11 آموزش داده‌می‌شود. 






 

این خبر را به اشتراک بگذارید