• چهار شنبه 23 مهر 1404
  • الأرْبِعَاء 22 ربیع الثانی 1447
  • 2025 Oct 15
یکشنبه 9 دی 1397
کد مطلب : 42711
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/wvj1
+
-

میثم مصطفی جوکار: کسی سراغی از ما نمی‌گیرد

میثم مصطفی جوکار: کسی سراغی از ما نمی‌گیرد

برادران مصطفی جوکار در کشتی ایران نام‌های شناخته شده‌ای هستند و مدال المپیک و بازی‌های آسیایی در کارنامه این دو برادر دیده می‌شد. برادر کوچک‌تر ‌میثم مصطفی جوکار دارنده3 مدال قهرمانی آسیا و طلای بازی‌های آسیایی اینچئون، این روزها در غربی‌ترین نقطه تهران به‌کار مربیگری مشغول است. خودش می‌گوید هنوز از دنیای قهرمانی خداحافظی نکرده است و امکان بازگشت مجددش به میادین وجود دارد. در ادامه گفت‌وگوی همشهری ورزشی با میثم مصطفی جوکار را می‌خوانید.
   خیلی زود به‌کار مربیگری روی‌آورده‌اید. آیا از دنیای کشتی خداحافظی کرده‌اید؟
اگر شرایط مهیا باشد دوباره باز خواهم گشت. در مسابقات قهرمانی کشور می‌خواستم کشتی بگیرم که از ناحیه دست آسیب دیدم حالا هم منتظر یک فرصت هستم تا دوباره به دنیای قهرمانی بازگردم البته همه اینها بسته به این است که بتوانم همانند سابق کشتی بگیرم.هم‌اکنون هم در 2 سانس به جوانان و نوجوان آموزش می‌دهم و امیدوارم از بین آنها کشتی‌گیران خوبی به کشور 
معرفی شوند.
   فکر می‌کنید دوباره می‌توانید در سطح اول کشتی رقابت کنید؟
تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته بودم و اگر مصدوم نمی‌شدم می‌توانستم در قهرمانی کشور خودم را محک بزنم ولی قسمت نبود. مطمئنا درصورتی که بتوانم با سایر رقبا رقابت کنم وارد عرصه خواهم شد.
   برای ورود مجدد به کشتی چرا از لیگ اقدام نکردید؛ مثلا بیایید برای یک تیم کشتی بگیرید تا شرایط خودتان را هم به این صورت بسنجید.
اصلا کسی سراغی از ما نمی‌گیرد. باور کنید زمانی که از بازی‌های آسیایی برگشته بودم بی‌وقفه گوشی موبایلم زنگ می‌خورد و همه جویای احوالم بودند ولی حالا کسی نمی‌گوید ما مرده‌ایم یا زنده‌. البته دنیای قهرمانی همین است و باید با این نامهربانی‌ها ساخت. فعلا در یک گوشه داریم کار مربیگری می‌کنیم تا ببینیم در آینده چه پیش خواهد آمد.
   کار مربیگری سخت است یا کشتی گرفتن؟
 هر دو سختی‌های خاص خودش را دارد. کار مربیگری بحث آموزش است و باید با بچه‌های این نسل که بازیگوش هستند طوری رفتار کنی که از کشتی زده نشوند. به‌نظرم نوجوانان کمتر از قبل به کشتی رغبت نشان می‌دهند و این مسئله در آینده برای کشتی ایران خطرساز خواهد بود.

این خبر را به اشتراک بگذارید