• یکشنبه 20 مهر 1404
  • الأحَد 19 ربیع الثانی 1447
  • 2025 Oct 12
شنبه 3 آذر 1397
کد مطلب : 38598
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/v7Om
+
-

اخبار

       شناسایی معلولان نیازمند محله بازار


معلولان بی‌بضاعتی که نیاز به کمک‌های درمانی یا توانبخشی دارند در محله بازار شناسایی شدند.  مدیراجتماعی ناحیه 3 منطقه 12 در این‌باره گفت: «در قالب برنامه‌های آمایش معلولان محله بازار، 50 معلول بی‌بضاعت با مشکلات مختلف جسمی، حرکتی و ذهنی شناسایی شده‌اند. این افراد پس از اولویت‌بندی و تعیین نوع نیاز مشمول دریافت خدمات حمایتی می‌شوند.» به گفته «رضا صفری»، خیّران مسئولیت حمایت از معلولان محله را بر عهده گرفته‌اند: «برخی معلولان محله نیاز به ویلچر، وسایل توانبخشی، دارو و حمایت مالی دارند. از حضور خیّران دیگر برای شرکت در این طرح استقبال می‌کنیم.» علاقه‌مندان برای مشارکت در این طرح می‌توانند به خانه سلامت محله بازار در خیابان 15 خرداد شرقی، کوچه شهید موسوی کیانی مراجعه کنند یا با شماره 33545517 تماس بگیرند. 

       کارآفرینی برای 250 زن سرپرست خانوار

زنان سرپرست خانوار در بازارچه‌های کارآفرینی مشغول می‌شوند. مدیر مرکز تحقیقات، آموزش و مشاوره فضای سبز شهرداری منطقه 11 در این‌باره گفت: «این طرح با همکاری مرکز کارآفرینی و آسیب‌های اجتماعی برگزار و در آن 250 زن سرپرست خانوار منطقه کاشت تراریوم، پلنتاریوم، تولید قارچ و... آموزش می‌بینند.» «محمد رزاقی» افزود: «این افراد در بازارچه‌هایی که در بوستان‌های دانشجو، امیریه، دخانیات و مهر و 2 بیمارستان لقمان و بهارلو آماده شده است، محصولات خود را مستقیم و بدون واسطه عرضه می‌کنند تا برای خانواده کسب درآمد کنند.»

       بهره‌برداری از بخش قلب بیمارستان بازرگانان‌


برای ارائه خدمات بهتر به بیماران در محدوده مرکزی پایتخت، بخش‌های ویژه بیمارستان «بازرگانان» در منطقه 12 به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد. رئیس بیمارستان بازرگانان با اعلام این خبر گفت: «بخش‌های NICU، جراحی قلب و آنژیوگرافی این بیمارستان با همکاری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران تجهیز شده و آماده خدمت به بیماران است.» به گفته «ناصر ایرانی‌منش» این بیمارستان مراجعان زیادی دارد که با راه‌اندازی بخش‌های جدید، امکان ارائه به خدمات درمانی مطلوب‌تر به بیماران فراهم می‌شود. رئیس بیمارستان بازرگانان به موضوع مقاوم‌سازی و بهسازی نمای بصری بیمارستان اشاره کرد و افزود: «کار مقاوم‌سازی بیمارستان در مراحل پایانی قرار دارد. برای بهبود نمای بصری این مرکز درمانی نیز مساعدت‌هایی برای صدور مجوز از سوی شهرداری منطقه انجام شده است و به‌زودی شاهد تغییرات اساسی در این بیمارستان خواهیم بود.»

  عدد خبر                 

       33 تن زباله هر ماه در منطقه 11 با همکاری مردم تفکیک می‌شود. با عضویت شهروندان در نرم‌افزار «سمپا»، در ازای تفکیک زباله از مبدأ، 3 ماه یکبار، مبالغی به کارت‌های شهروندی آنها واریز می‌شود. 
       800 پست برق در منطقه 6 وجود دارد که با مجهز شدن آنها به «اتوماسیون» زمان خاموشی در منطقه کاهش یافته است.
       100 غرفه از اصناف مختلف درجمعه بازار، اقلام مورد نیاز شهروندان را عرضه می‌کنند. این بازار در خیابان شیخ بهایی جنوبی جمعه‌ها دایر است. 
       20 شهردار مدرسه منطقه 11 انتخاب شدند. آنها موظفند مشکلات دانش‌آموزان را در شعاع 500 متری مدرسه در حوزه‌های خدمات شهری، حمل‌ونقل و عمرانی مشاهده، پیگیری و برطرف کنند. 

  اخبار چند خطی       

       کودکان محله زنجان در منطقه 10همراه با مربیان خود از مشاغل بازدید می‌کنند. نانوایی، آهنگری، آتش‌نشانی، تعمیر خودرو و... از مشاغلی است که بچه‌ها با هدف آشنایی با سختی هر شغل از آن بازدید می‌کنند. برای اطلاع از زمان این برنامه با شماره 66023806 تماس بگیرید. 

       دوره آموزش منشی‌گری با همکاری دانشگاه آزاد در سرای محله سلامت برگزار می‌شود. تقویت روابط با همکاران، مدیران، مشتری‌مداری و کار با ابزار اداری از سرفصل‌های این دوره است. شرکت‌کنندگان پس از پایان دوره برای اشتغال به مدارس غیر‌انتفاعی و دانشگاه‌های علمی و کاربردی معرفی می‌شوند. شماره سرای محله 55432408 است. 

        بابونه:  برای آشنای شهروندان با طب سنتی و کاربرد آن در زندگی، کارگاه آموزشی مزاج‌شناسی با عنوان «بابونه» در فرهنگسرای عطار برگزار می‌شود. شرکت‌کنندگان در این نشست با خواص گیاهان دارویی و تأثیر آن بر انواع مزاج‌ها آشنا می‌شوند. ‌برنامه بابونه، دوشنبه هر هفته از ساعت 10 تا 12 در فرهنگسرای عطار برگزار می‌شود. علاقه‌مندان برای حضور در این برنامه با شماره 55135553 تماس بگیرند. 

       نمایشگاه عکس با موضوعی متفاوت:  نمایشگاه عکس با موضوع «خوبی را معروف کنیم» در نگارخانه فانوس فرهنگسرای رازی برگزار می‌شود. در این نمایشگاه عکس‌هایی با مضمون‌‌ ترویج فرهنگ مهرورزی و محبت و کمک به همنوع از یکم تا 15 آذر برای بازدید به نمایش گذاشته شده است. علاقه‌مندان هنر عکاسی برای تماشای عکس‌ها با شماره 55423353 تماس بگیرند. 

       دوره‌های سواد‌آموزی:  برای توانمند‌سازی بانوان بی‌سواد و کم‌سواد محله ایرانشهر، دوره‌های آموزش نهضت سوادآموزی در سرای محله ایرانشهر برگزار می‌شود. این دوره‌ها شامل آموزش پایه اول و دوم ابتدایی، همچنین سبک زندگی و کنترل خشم برای بزرگسالان است. علاقه‌مندان برای ثبت‌نام در این کلاس‌ها و با شماره 8881431 تماس بگیرند. 

  اخبار کوتاه                

       برگزاری کارگاه‌های روان‌شناسی / در محله قلمستان، کارگاه‌های روان‌شناسی با حضور روان‌شناس و مشاور دانشگاه خوارزمی برگزار می‌شود. شرکت‌کنندگان، گواهینامه آموزشی رایگان می گیرند. علاقه‌مندان برای اطلاعات بیشتر با شماره 55370696 تماس بگیرند. 

       وکلا در سراهای محله / تعدادی از وکلا در سراهای محله منطقه 12 به شهروندان خدمات حقوقی رایگان ارائه می‌کنند. پیشگیری از وقوع جرم از مهم‌ترین اهداف این طرح است. اهالی برای اطلاع از زمان ارائه این خدمات به سراهای محله مراجعه کنند. 

       برنامه‌های خانه فرهنگ دردار / کلاس‌های آموزشی ایروبیک، ویژه بانوان در سالن خانه فرهنگ دردار از ساعت 9 تا 13 برگزار می‌شود. علاقه‌مندان باشماره ۳۳۵۱۵۷۶۱تماس بگیرند یا به خیابان ۱۷ شهریور جنوبی خیابان شهید دولو، کوچه سرخوش بروند. 

       آموزش عروسک‌سازی در محله سلامت / ساخت عروسک روسی در 3 جلسه به علاقه‌مندان در سرای محله سلامت آموزش داده می‌شود. سرای محله در بزرگراه نواب، نرسیده به پل کمیل، خیابان جوانمرد قرار دارد. شماره سرا 55432408 است. 

       آموزش رایگان دوچرخه‌سواری به بانوان / بانوان ساکن منطقه10 می‌توانند علاوه بر آموزش دوچرخه‌سواری، از دوچرخه‌های پارک ترافیک، رایگان استفاده کنند. این برنامه هر روز از ساعت 8 تا 9 در خیابان قزوین، دوراهی قپان، خیابان شهید عرب برگزار می‌شود. 

       ترمیم نهرهای قلب پایتخت در فصل بارندگی/ نهرهای تقاطع خیابان‌های احمد قصیر و بهشتی برای جلوگیری از آب‌گرفتگی در زمان بارش، ترمیم و هم‌سطح‌سازی شدند. همچنین کانیو‌بندی خیابان 27 آزادگان برای رفاه اهالی در حال انجام است. 

 

این خبر را به اشتراک بگذارید