• پنج شنبه 30 فروردین 1403
  • الْخَمِيس 9 شوال 1445
  • 2024 Apr 18
سه شنبه 19 دی 1396
کد مطلب : 3659
+
-

کاهش بار میکروبی شیر از مبدأ

خبر
کاهش بار میکروبی شیر از مبدأ

بالا بودن بار میکروبی و باکتریایی شیر‌ در دامداری‌های ایران همواره یکی از عوامل اصلی در افزایش هزینه فرآوری کردن این محصول بوده که مستقیما افزایش قیمت در سطح عرضه‌ را نیز در پی داشته است. اکنون اما آنگونه که فیصل هارون، مدیر نستله ایران به همشهری می‌گوید: این شرکت با همکاری دانشگاه برن سوئیس توانسته پروژه‌ای موسوم به RISE را برای بهبود کیفیت شیر اجرایی کند که نتایج مساعدی در پی داشته است. به‌گفته هارون، این تحقیقات باعث شده بار میکروبی و باکتریایی شیر دامداری‌های منتخب به حد استاندارد برسد و برای تولید شیرخشک و غذای کمکی کودک مناسب باشد؛ به‌گونه‌ای که کشور را از واردات شیرخشک مخصوص کودک بی‌نیاز کند.

این خبر را به اشتراک بگذارید