موز سرشار از پتاسیم است. پتاسیم عامل سلامت قلب و عروق و پیشگیریکننده از افزایش فشار خون است. اسید آمینه تریپتوفان موجود در موز با قابلیت تبدیل به سروتونین میتواند افسردگی را تخفیف بدهد و آرامبخش است. ویتامین B6 و منیزیم موجود در موز برای ورزشکاران از گرفتگی ماهیچه جلوگیری میکند و بهدلیل دارا بودن کربوهیدرات و کالری میتواند بهعنوان صبحانه یا میانوعده مناسب برای کودکان یا ورزشکاران مورد استفاده قرار گیرد. به مادران باردار یا شیرده مصرف روزانه یک عدد موز توصیه میشود. موز همچنین میتواند از نخستین غذاهای کودک بهدلیل ضدحساسیت بودن باشد. قند موجود در موز برای دندانها اگر به میزان زیاد مصرف شود مناسب نیست و بهدلیل شاخص گلایسمی بالا در مبتلایان به دیابت و تریگلیسیرید بالا، مصرف کنترل شده توصیه میشود. اگر دنبال افزایش وزن هستید موز را بهعنوان دسر مصرف کنید.
ویژگیهای موز
در همینه زمینه :