• پنج شنبه 28 تیر 1403
  • الْخَمِيس 11 محرم 1446
  • 2024 Jul 18
چهار شنبه 18 مهر 1397
کد مطلب : 33618
+
-

سرمایه‌گذاری 2 هزار میلیارد ریالی در گلپایگان

نماینده گلپایگان از تلاش‌ها برای کاهش نرخ بیکاری خبر می‌دهد

اصفهان
سرمایه‌گذاری 2 هزار میلیارد ریالی در گلپایگان

فاطمه عسگری نیا/خبرنگار

 شهرستان گلپایگان همواره به عنوان یکی از ظرفیت‌های توسعه صنعتی استان اصفهان معرفی می‌شود، اما نادیده گرفتن این ظرفیت‌ها موجب شده است نرخ بیکاری این شهرستان ازمرکز استان هم فراتر رود و به یک دغدغه برای مسئولان از جمله نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی تبدیل شود. علی بختیار، نماینده گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با همشهری درباره راه‌های برون‌رفت شهرستان از این وضع صحبت می‌کند. 

نرخ بیکاری گلپایگان در قیاس با نرخ بیکاری اصفهان چقدر بیشتر است؟

در حالی که نرخ بیکاری در استان اصفهان 14.4 درصد گزارش شده، این نرخ در شهرستان گلپایگان 14.7 درصد و حتی از نرم کشوری هم بیشتر است.

چرا با وجود ظرفیت‌های بسیار گلپایگان شاهد این نرخ بیکاری هستیم؟

ما در یک دوره در گلپایگان شاهد فعالیت شرکت‌های سازنده قطعات بزرگ خودروسازی بودیم به طوری که انتظار می‌رفت شهرستان به عنوان قطب سازنده قطعات خودرو معرفی شود. با وجود این مشکلات اقتصادی موجب شد بزرگ‌ترین واحدهای تولیدی این بخش نه تنها رشد خود را ادامه ندهند، بلکه شاهد اعتراض‌های کارگری به دلیل بیکاری یا حقوق معقوقه هم باشیم. 

امیدی به حل این مشکلات هست؟

امسال همه تلاش مدیریت استان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر احیای واحدهای صنعتی یادشده متمرکز است. امیدواریم با رفع موانع تولید و احیای این واحدهای صنعتی تا پایان سال شاهد تک‌نرخی شدن آمار بیکاری شهرستان باشیم.

سرمایه‌گذاری‌های جدیدی در گلپایگان صورت گرفته است؟

تلاش برای رونق اقتصادی شهرستان گلپایگان و رفع بیکاری جوانان در دستور کار قرار دارد. در همین راستا امیدواریم طی توافقی که با سرمایه‌گذاران صورت گرفته است، هر چه سریع‌تر شاهد سرمایه‌گذاری 2 هزار میلیارد ریالی در گلپایگان باشیم.

این سرمایه‌گذاری در چه بخش‌هایی صورت خواهد گرفت؟

 با توجه به بافت صنعتی منطقه و پیشینه بخش‌های صنعتی، سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری و فعالیت در این بخش هستند.

این میزان سرمایه‌گذاری چند فرصت شغلی ایجاد خواهد کرد؟

پیش‌بینی می‌کنیم با به ثمر نشستن این میزان سرمایه‌گذاری تا بهار سال آینده حدود 3 هزار فرصت شغلی جدید در شهرستان ایجاد شود.

به نظر شما تبدیل گلپایگان به منطقه ویژه اقتصادی در این سرمایه‌گذاری‌ها نقش داشته است؟

قطعا همین طور است. گلپایگان بر اساس مصوبه هیات دولت به عنوان یکی از مناطق ویژه اقتصادی مطرح شد و برای تحقق این مهم باید زیرساخت‌های لازم را ایجاد کنیم و با ارائه مشوق‌های سرمایه‌گذاری گوی رقابت را در جذب سرمایه‌گذاری از سایر مناطق برباییم.

شهرستان گلپایگان در بخش کشاورزی و تولید محصولات لبنی هم حرف برای گفتن دارد. برای این بخش برنامه‌ای اندیشیده نشده است؟

بخش کشاورزی یکی از بخش‌های بالقوه شهرستان گلپایگان است که در کنار بخش صنعت می‌تواند به رونق اقتصاد این شهرستان و کاهش نرخ بیکاری آن کمک کند. توسعه این بخش هم از اولویت‌های مدیریت استان و شهرستان است و امیدواریم با تامین زیرساخت‌ها و جذب سرمایه‌گذار بتواینم در این بخش هم قدم موثر و مفیدی برداریم.

این خبر را به اشتراک بگذارید