• پنج شنبه 13 اردیبهشت 1403
  • الْخَمِيس 23 شوال 1445
  • 2024 May 02
چهار شنبه 18 مهر 1397
کد مطلب : 33596
+
-

سس 400یورویی

سس 400یورویی


توکیو: تیه‌ری ووازن، سرآشپز هتل امپریال توکیو، سسی درست می‌کند که400 یورو قیمت دارد. او درباره این سس که به نام خودش است، می‌گوید: «واسابی یکی از مواد اولیه اساسی آشپزی ژاپنی است. با ظرافت بسیار به طعم غذاها عمق، شیرینی و قوت می‌بخشد.» بهترین بخش گیاه واسابی برای آشپزی قسمت بالای ریشه آن است. به گزارش بی‌بی‌سی، واسابی اعلا و کمیاب کیلویی ۴۰۰ یورو قیمت دارد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید
در همینه زمینه :