![سس 400یورویی](/img/newspaper_pages/1397/07%20MEHR/18%20%E2%80%8CMEHR/ROOYE/E%20L%20S%20A/2402.jpg)
سس 400یورویی
![سس 400یورویی](/img/newspaper_pages/1397/07%20MEHR/18%20%E2%80%8CMEHR/ROOYE/E%20L%20S%20A/2402.jpg)
توکیو: تیهری ووازن، سرآشپز هتل امپریال توکیو، سسی درست میکند که400 یورو قیمت دارد. او درباره این سس که به نام خودش است، میگوید: «واسابی یکی از مواد اولیه اساسی آشپزی ژاپنی است. با ظرافت بسیار به طعم غذاها عمق، شیرینی و قوت میبخشد.» بهترین بخش گیاه واسابی برای آشپزی قسمت بالای ریشه آن است. به گزارش بیبیسی، واسابی اعلا و کمیاب کیلویی ۴۰۰ یورو قیمت دارد.
در همینه زمینه :