روحانی در مراسم تجدید میثاق دولت با آرمانهای امامره:
تنها گذاشتن دولت اشتباه نابخشودنی است
حسن روحانی، رئیسجمهور در مراسم تجدید میثاق دولت دوازدهم با آرمانهای امام راحل گفت: امروز روزی نیست که بخواهیم باری را که بر دوش داریم به دوش دیگری بیفکنیم و تنها گذاشتن دولت و این فکر که کسی میتواند حساب خود را از دیگری جدا کند، اشتباهی محض و بزرگ است.
رئیسجمهور در سخنانی که بهنظر میرسد کنایهای به تجمعات پرحاشیه حوزه و تهدید تلویحی او در تجمع مدرسه فیضیه بود، افزود: نهاد روحانیت و دین و نهاد دولت در کنار یکدیگر قرار دارند و حاکمیت دولت و نظام نمیتواند از هم فاصله داشته باشد. فقاهت، ولایت و حوزههای علمیه و روحانیت از ابتدای انقلاب اسلامی در کنار دولت هستند و دولت نیز همواره در مسیر ارشادات آنها حرکت کرده است. هیچکس نمیتواند به دریا قدم بگذارد و انتظار داشته باشد که پایش خیس نشود و یا بدتر اینکه پای خود را در دریا بگذارد و نسبت به خیس شدن آن منکر شود. لذا در مسیر آرمانهای بزرگ انقلاب همه با هم و در کنار یکدیگر هستیم و ایستادگی در برابر مشکلات و توطئههای دشمنان یک وظیفه همگانی است.
پنجشنبه 2 هفته گذشته در تجمعی در مدرسه فیضیه قم طلاب پلاکاردهایی بهدست داشتند که شعارهایی ساختارشکن علیه دولت روی آنها نوشته شده بود. یکی از این شعارها که واکنشهای بسیار زیادی داشت، اینگونه بود: «ای که مذاکره شعارت؛ استخر فرح در انتظارت». این شعار اشارهای تلویحی به فوت آیتالله هاشمی رفسنجانی، رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیماه سال1395 داشت. با وجود همه واکنشهایی که نسبت به این شعار دیده شد و محکومیت شعارهای طرح شده در این تجمع چند روز بعد ویدئویی از سخنرانی روز عرفه حاج منصور ارضی مداح معروف در خیابان سعدی منتشر شد که او محتوای همان پلاکارد را تکرار میکرد. منصور ارضی گفته است: «این یارو هم مثل آن یارو در استخر میمیرد. آنها که خیانت میکنند آخر طوری میمیرند که دوست و دشمن، کافر و مومن حیران میشود که او اینجا چه میکرده است؟»
با تمام این احوال حسن روحانی، رئیسجمهور دیروز همگان را توصیه به حفظ وحدت کرد و با برشمردن شرایط مشکل کشور گفته است: بدون تردید با وحدت، اتحاد و یگانگی به خوبی میتوانیم از همه مشکلات عبور کنیم.
بهگــزارش پایــگاه اطلاعرسـانی ریاستجمهوری، روحانی با یادآوری سیره امام راحل گفت: امام راحل هیچگاه نگفت که همه با من، بلکه همیشه عنوان «همه با هم بودن» را به کار میبرد. امام راحل از همه اقشار، اقوام، افکار و سلایق میخواست تا در کنار یکدیگر باشند و همه جمعیتها، نهادها و مردم در کنار هم برای رسیدن به اهداف بلند تلاش کنند.
رئیسجمهور اضافه کرد: اگر امام راحل امیدوار نبود، نمیتوانست 10ماه حبس و حصر را با کمال نشاط و سرزندگی طی کند و اگر امیدوار نبود، نمیتوانست 14سال تبعید را تحمل کند و نمیتوانست انصار را از معبرهای بسیار خطرناک بهویژه در سالهای اولیه انقلاب عبور داده و تجاوز متجاوزین را از سرزمینمان دفع و رفع کند و بتواند همانگونه که انقلاب را رهبری کرد، برای نظام هم معماری بزرگ باشد.
روحانی خاطرنشان کرد: امامخمینی(ره) در سایه حسن ظن به خدا و مردم توانست همواره امیدوارانه حرکت کند، او به رحمت و نصرت خدا و اینکه هیچگاه نباید از رحمت خدا مأیوس بود حسنظن داشت.
وی با اشاره به اینکه امروز یکی از روزهای سخت و دشوار کشور عزیز ایران در برابر توطئههای بیگانگان است، تصریح کرد: بهرغم چنین شرایطی، راه امام میتواند منجی کشور و مردم باشد و همانطوری که تکیه امام راحل به مردم بود، تکیه خلف صالح او مقام معظم رهبری نیز به مردم است.
روحانی با بیان اینکه به درد و رنج و مشکلات مردم واقف هستیم، اظهار داشت: همه تلاش ما آن است که از درد و مشکلات مردم بکاهیم و هیچ تردید نداریم که با وحدت، اتحاد و استقامت میتوانیم از مشکلات عبور کنیم.
با امید از گردنهها عبور میکنیم
سیدحسن خمینی، یادگار حضرت امامخمینی(ره) در سخنانی گفت: با اتکا به امید میتوانیم از تمام گردنهها عبور کنیم و بدون تردید امروز بزرگترین عامل برای برونرفت از شرایط کنونی برخورداری از روحیه امید است. به گزارش جماران، یادگار امام با بیان اینکه با اتکای به امید میتوانیم از گردنههای امروز عبور کنیم، گفت: امروز بیتردید بزرگترین عامل برون رفت از شرایط موجود تزریق امید و توانایی فرزندان این کشور است؛ در رأس آنها دولت که در صف اول مبارزه با دسیسهها است. سیدحسن خمینی اظهار داشت: یکی از فلسفههایی که برای شر در تاریخ آوردهاند این است که اگر با نگاه عمیق نگاه کنیم ممکن است خیری در آنها نهفته باشد. شاید در شری که امروز به سبب دشمنیهای خارجی بر ما مستولی شده خیری باشد و آن انسجام دوباره فرزندان انقلاب است؛ چراکه از دست رفتن آن انسجام در مقاطعی میتوانست پایههای نظام را متزلزل کند.