• سه شنبه 30 تیر 1405
  • ٦ صفر ١٤٤٨
  • 2026 Jul 21
سه شنبه 30 تیر 1405
کد مطلب : 279027
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/Q0vkG
+
-

کمبودهای دارویی کاهش یافت

جنگ قطعا اتفاق و رویداد خوبی نیست‌ اما غالب جنگ‌ها بدون اینکه ما بخواهیم اتفاق می‌افتد؛ مثل همین جنگ تحمیلی سوم علیه ایران که آمریکا و دار و دسته‌اش راه انداخته‌اند. اما در دل و در سایه این رویداد بدشگون نیز‌ اتفاق‌های مثبتی می‌افتد و ظرفیت‌هایی آزاد و تحت فشار جنگ، الماس‌هایی ساخته می‌شود. باهم در این روزهای تعلیق و سختی، نگاهی به خبرها و رویدادهای خوب جنگ می‌اندازیم.

ارتقای کیفیت آموزش / معاونت آموزش متوسطه وزارت ‌آموزش و پرورش از ابلاغ طرح تقویت و جبران یادگیری در مدارس کشور خبر داد و اعلام کرد که این طرح در راستای اجرای سیاست‌های وزارت آموزش و پرورش، تحقق اهداف سند تحول بنیادین و ارتقای کیفیت آموزش اجرا می‌شود.

تأمین کالاهای اساسی/ غلامرضا نوری، وزیر جهاد کشاورزی گفت: به واسطه برنامه‌ریزی‌ها و تدابیر انجام‌شده در ماه‌های گذشته، ذخایر و موجودی کالاهای اساسی در وضعیت مطلوبی قرار دارد و روند تأمین بازار به‌صورت مستمر ادامه خواهد یافت.

1500آمبولانس جدید/ رئیس سازمان اورژانس کشور از پیش‌بینی ۹۰میلیون دلار اعتبار برای خرید هزار تا 1500دستگاه آمبولانس خبر داد و گفت: در کنار این طرح، ۵۰۰دستگاه آمبولانس نیز با مشارکت استانداری‌ها تأمین می‌شود که براساس برنامه تا پایان سال وارد ناوگان خواهد شد.

7.7همت تسهیلات برای مستأجران / آمارهای ثبت‌شده در سامانه طرح‌های حمایتی مسکن وزارت راه و شهرسازی از پرداخت ۷۷۰۰میلیارد تومان تسهیلات ودیعه به مستأجران طی حدود 2‌ماه اخیر و افزایش سرعت پرداخت این تسهیلات خبر می‌دهد.

بازگشت 100میلیون متر مکعب گاز/ محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور با اشاره به خروج ۲۳۰میلیون مترمکعب از ظرفیت تولید گاز کشور درپی حملات دشمن گفت: با تلاش متخصصان صنعت نفت، تا چند ‌ماه آینده ۱۰۰میلیون مترمکعب از این ظرفیت دوباره به مدار تولید بازمی‌گردد.

کاهش کمبودهای دارویی/ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بهبود وضعیت تأمین دارو در کشور خبر داد و گفت: با افزایش میزان تأمین دارو، کمبودهای دارویی نسبت به ماه‌های گذشته کاهش یافته و کمبود اقلام بیمارستانی و داروهای ضروری نیز به شکل قابل توجهی کمتر شده است.

تأمین برق مناطق جنوبی/ دیروز دوشنبه، عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو با اشاره به صرفه‌جویی مردمی در کاهش مصرف برق اعلام کرد برق مناطق جنوبی کشور که در روزهای اخیر هدف آمریکا قرار گرفته، از محل صرفه‌جویی مردمی حفظ شده ‌است. دولت تلاش می‌کند این برق صرفه‌جویی‌شده را به مناطق جنوبی کشور اختصاص دهد.

نبوغ مهندسان دفاعی کشور/ سردار سیدمجید ابن‌الرضا، سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: امروز دانشمندان و مهندسان ایرانی با وجود همه تحریم‌ها، محدودیت‌ها و کمبودها برابر قدرت‌های بزرگ فناوری ایستاده‌اند؛ همان قدرت‌هایی که خود بارها به توان علمی، نبوغ فنی و سرعت یادگیری متخصصان ایرانی اذعان کرده‌اند در برخی موضوعات متحیر مانده‌اند.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید