• پنج شنبه 9 بهمن 1404
  • الْخَمِيس 10 شعبان 1447
  • 2026 Jan 29
پنج شنبه 9 بهمن 1404
کد مطلب : 271692
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/mQENr
+
-

کنسولگری‌ها در آمریکا دیگر مصون نیستند

به‌نظر می‌رسد آمریکا نه‌تنها به سرزمین اصلی کشورهای لاتین تجاوز می‌کند، بلکه اماکن دیپلماتیک آنها را در خاک آمریکا هم در امان نمی‌گذارد. در یکی از آخرین اقدامات ضدقانون و وحشیانه پلیس ضدمهاجرت (ICE) علاوه بر کشتن شهروندان معترض آمریکایی، این‌بار این مأموران تلاش کردند به‌زور وارد کنسولگری اکوادور در مینیاپولیس شوند؛ اقدامی که با مقاومت کارکنان کنسولگری ناکام ماند و به اعتراض رسمی دولت اکوادور انجامید.
براساس مشاهدات یک زن که در نزدیکی کنسولگری کار می‌کند مأموران دنبال 2 نفر در خیابان بودند. آنها داخل کنسولگری رفتند و مأموران هم سعی کردند وارد ساختمان شوند، اما در نهایت نتوانستند وارد شوند.
وزارت خارجه اکوادور این اقدام را نقض آشکار قواعد دیپلماتیک دانسته و با ارسال «یادداشت اعتراض» به سفارت آمریکا خواستار تکرار نشدن چنین حوادثی شده است. طبق حقوق بین‌الملل و کنوانسیون‌های دیپلماتیک، اماکن دیپلماتیک و کنسولی به‌عنوان قلمرویی از حاکمیت کشور متبوع، مصون از ورود و اقدام مأموران دولت میزبان هستند.

این خبر را به اشتراک بگذارید