• چهار شنبه 8 بهمن 1404
  • الأرْبِعَاء 9 شعبان 1447
  • 2026 Jan 28
چهار شنبه 24 دی 1404
کد مطلب : 270834
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/1r4g3
+
-

عقب‌نشینی از خط‌ونشان‌کشیدن برای جمهوری اسلامی

جعفر قنادباشی-کارشناس مسائل منطقه  و سفیر اسبق ایران در لیبی

  عقب‌نشینی ترامپ از دخالت نظامی در امور ایران با افزایش درگیری‌ها یک موضوع غیرقابل کتمان است.
  می‌توان این انتظار را داشت که عقب‌نشینی ترامپ ابعاد بزرگ‌تر دیگری نیز داشته باشد.
  راهپیمایی مردم ایران در شهرهای مختلف ایران ازجمله تهران نشان داد بار دیگر ابزار دشمن برای زمینگیر کردن جمهوری اسلامی ناکارآمد است.
  در طول 47سال اخیر انواع سختگیری‌ها و دشمنی‌ها نسبت به مردم ایران و نظام جمهوری اسلامی روا داشته شده است.
  تخریب‌های رسانه‌ای، نفوذ، ترور، راه‌اندازی جنگ، حملات جنگ 12روزه و اخیرا هم شورش‌های مسلحانه در شهرهای کشورمان همگی ابزارهایی بود که درمورد ایران استفاده کرده‌اند.
  در این میان ایران هیچ‌گاه برگزارکننده یک درگیری نبوده و همواره در مقام دفاع و پاسخ به دشمن بوده است.
  وضع تعرفه‌های 25درصدی ترامپ برای کشورهایی که با ایران مراوده و همکاری دارند یک وجه دیگر از شکست و ناکامی‌های دولت آمریکا در تقابل با ایران است.
  در گذشته کشورها و شرکت‌هایی که با ایران همکاری می‌کردند، مورد تحریم آمریکا قرار می‌گرفتند و حتی مجازات‌هایی در این باب شامل حال آنان می‌شد.
  اینکه این‌بار تنها به وضع 25درصد تعرفه روی آوردند باید به‌عنوان یک شکست تلقی شود.
  باید اشاره داشت که با اتفاقات پیش‌آمده و نوع واکنش‌های ترامپ بعید نیست که سیاست‌ تحریم‌ها هم از اساس مورد بازبینی قرار گیرد و ملغی شود.
  در طول این سال‌ها تحمیل تحریم‌ها و هزینه‌هایی که برای فشار به ایران صرف شده است، برای خود آمریکایی‌ها ضرر مالی داشته و تا‌کنون بارها متفکران آمریکایی این موضوع را به سران کاخ سفید گوشزد کرده بودند.



 

این خبر را به اشتراک بگذارید