در تلاش برای کاهش چربی معمولا تمایل داریم روی چیزهایی که نباید بخوریم تمرکز کنیم اما کاهش وزن ربطی به چیزی که نمیخورید یا مدتی که میتوانید بدون غذا خوردن دوام بیاورید ندارد. تحقیقات نشان میدهد زمان شام خوردن و نوع غذایی که برای این وعده غذایی میخورید ممکن است تفاوت بزرگی ایجاد کند. زمانبندی درست شام میتواند به بدن شما کمک کند که هضم بهتری داشته باشد، خواب را بهبود بخشد، قند خون را تثبیت کند و حتی میزان چربیسوزی را در طول شب افزایش دهد. توصیه اول این است که حداقل 2تا 3ساعت قبل از خواب شام بخورید. این کار به هضم غذا کمک میکند، به بدن اجازه میدهد غذا را به درستی پردازش کند، از رفلاکساسید جلوگیری میکند و خواب بهتر و بازیابی متابولیسم را ممکن میسازد. دیگر این که غذاهایی مانند مرغ کبابی، ماهی، بهخصوص ماهیهای چرب مانند سالمون یا خالمخالی در حد اعتدال، پنیر توفو، عدس و لوبیا برای شام مناسب هستند. پروتئین به احساس سیری کامل کمک میکند، در طول کاهش وزن عضلات را حفظ میکند و میزان متابولیسم استراحت را افزایش میدهد. علاوه بر این، سبزیهای برگدار، سبزیهای غیرنشاستهای (کلم بروکلی، گل کلم، کدو سبز، فلفل سبز)، سوپها و سالادها انتخابهای خوبی برای شام هستند. فیبر موجود در این سبزیها هضم را کند میکند، باعث بهبود وضعیت سلامت روده میشود و گرسنگی و میزان قند خون را کنترل میکند.
یکشنبه 7 دی 1404
کد مطلب :
269819
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/G58XQ
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved