• یکشنبه 30 آذر 1404
  • الأحَد 1 رجب 1447
  • 2025 Dec 21
یکشنبه 30 آذر 1404
کد مطلب : 269399
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/wmrK1
+
-

میوه‌های مناسب برای دیابتی‌ها

درباره مبتلایان به دیابت یکی از توصیه‌های ضروری، کنترل قند خون است؛ به‌گونه‌ای که بیماران حتی از مصرف میوه هم اجتناب می‌کنند. اما به تأکید متخصصان تغذیه همه میوه‌ها برای بیماران دیابتی مضر نیستند و درصورت انتخاب و مصرف صحیح، منبع احتمالی قند خون پایدارتر هستند. ازجمله میوه‌های توصیه‌شده می‌توان به سیب و گلابی، انواع توت مانند توت‌فرنگی و تمشک، مرکباتی مانند پرتقال، گریپ‌فروت و گیلاس اشاره کرد. فیبر موجود در سیب و گلابی می‌تواند روند تجزیه کربوهیدرات و جذب گلوکز را کند ‌کند. خوردن منظم توت‌ها هم با تحمل بهتر گلوکز و کاهش سطح مقاومت به انسولین همراه است. قندهای طبیعی، فیبر و فلاونوئیدها در میوه‌هایی مانند پرتقال و گریپ‌فروت هم تعادلی از عناصر هستند که از سلامت متابولیک پشتیبانی می‌کنند. البته این میوه‌ها باید به همان شکلی که هستند مصرف شوند، نه آبمیوه یا اسموتی، چون در این فرایند، فیبر از بین می‌رود و جذب قند تسریع می‌شود.

این خبر را به اشتراک بگذارید