• پنج شنبه 13 آذر 1404
  • الْخَمِيس 13 جمادی الثانی 1447
  • 2025 Dec 04
پنج شنبه 13 آذر 1404
کد مطلب : 268295
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/pQkWp
+
-

اخبار کوتاه

بازسازی استخوان با نانوفناوری ایرانی
یک شرکت دانش‌بنیان با معرفی یک گرافت سنتزی راهکاری نوآورانه را ایجاد کرده است. این ماده با بهره‌گیری از فناوری نانو و الهام از ساختار طبیعی استخوان، فرآیند ترمیم را شتاب می‌بخشد و درعین حال ایمنی بالایی را برای بیمار فراهم می‌کند. بدین‌ترتیب، خطرات ناشی از گرافت‌های انسانی و حیوانی مانند عفونت، واکنش‌های ایمنی یا التهاب از میان برداشته می‌شود.

عکاسی کار دست فضانورد روس داد
اولگ آرتمیف، فضانورد 54ساله سازمان فضایی روسیه که در زمره خدمه فضاپیمای کرو-۱۲ اسپیس‌ایکس بود از مأموریت 4نفره‌ای که برای اوایل فوریه۲۰۲۶ به ایستگاه فضایی بین‌المللی برنامه‌ریزی شده بود، کنار گذاشته شد. علت، نقض «مقررات بین‌المللی تجارت اسلحه» (ITAR) بوده است. گفته شده که فضانورد روس از اسناد اسپیس‌ایکس عکس گرفته و سپس با موبایلش اطلاعات محرمانه را خارج کرده است.

برنامه ویژه برای ارتقای چت جی‌پی‌تی
سم آلتمن، مدیرعامل «اوپن ای‌آی» برنامه ویژه‌ای برای ارتقای محصول اصلی خود یعنی چت جی‌پی‌تی دارد. آلتمن یک یادداشت داخلی برای کارمندان فرستاده و نوشته به فعالیت بیشتری برای ارتقای سرعت چت‌بات، اعتبار و ویژگی‌های شخصی‌سازی آن نیاز دارد. نیک تورلی، رئیس بخش چت جی‌پی‌تی نیز پیش‌تر گفته بود: جست‌وجوی آنلاین یکی از بزرگ‌ترین فرصت‌های محصول است، زیرا شرکت روی توانمندتر کردن چت جی‌پی‌تی و هوشمندتر، شهودی‌تر و شخصی‌تر کردن آن تمرکز دارد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید