عبدالعظیم بهفر، مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو درباره مصرف نمکهای رنگی هشدار داد و گفت: اثرات درمانی منتسب به این محصولات جنبه تبلیغاتی دارد. بهفر با اشاره به اینکه ادعاهایی که درباره خواص درمانی نمکهای رنگی پایه مطرح میشود پایه علمی ندارد، گفت: مردم باید نسبت به تقلبهای احتمالی در این محصولات هوشیار باشند، زیرا برخی تولیدکنندگان ممکن است با افزودن رنگهای مصنوعی به نمک معمولی، آن را بهعنوان نمک رنگی عرضه کنند. وی افزود: نمکهای رنگی مانند نمک صورتی هیمالیا، نمک سیاه، نمک خاکستری و نمک دودی بهدلیل ترکیبات معدنی و فلزات موجود در آنها رنگ و طعم خاصی دارند، اما برخی از این ترکیبات میتوانند برای مصرفکنندگان مضر باشند. بسیاری از ادعاهای شفاهی درباره نمکهای رنگی مانند پاکسازی سموم بدن، افزایش انرژی، درمان برونشیت و جوانسازی پوست، هیچ پشتوانه علمی ندارد و در منابع معتبر علمی تأیید نشده است.
چهار شنبه 5 آذر 1404
کد مطلب :
267803
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/l52EV
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved